Butlletí Esquerra Badalona.

ERC Badalona es posiciona en contra de la judicialització de la política per part de l'estat espanyol

El Pla RECUPERA preveu una inversió de 18 milions d’euros per reparar i rehabilitar l’espai públic de Badalona.

El govern de Badalona rep la presidència de l’Associació de Municipis per la Independència.

El Parlament aprova a instàncies del govern de Badalona i per àmplia majoria la transformació de l’autopista C-31 en una Via Estructurant Suburbana.

El conseller de Justícia, Carles Mundó (ERC), es va reunir amb el govern de la ciutat per analitzar les mancances i prioritats de Badalona en matèria de Justícia.

Badalona s’adhereix al projecte “No PUC ESPERAR” promogut per l’Associació de malalts de Crohn i Colitis Ulcerosa de Catalunya.

L’Ajuntament de Badalona tanca l’exercici de 2015 amb la xifra del deute més baixa dels darrers 20 anys.

El govern, la PAH, Cáritas i Creu Roja a favor d’una unitat d’acció que preservi la llei catalana contra l’emergència social.

Dijous, 9 de juny del 2016 (nit)
 Inicia de campanya i encartellada
Local ERC
Butlletí editat per Esquerra Republicana de Catalunya Badalona. Aquest correu electrònic s'ha enviat a totes les persones militants, simpatitzants i amigues d'Esquerra Republicana Badalona. Si voleu donar-vos de baixa del butlletí envieu un correu electrònic a administracio@esquerra.org
Les vostres dades de contacte estan emmagatzemades en un fitxer automatitzat titularitat d’Esquerra Republicana de Catalunya que té per finalitat l’enviament d’informació de les seves activitats. Per exercir els drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació regulats a la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, només cal que adreceu un escrit a administracio@esquerra.org