ERC Badalona

Totes les notícies

Comencen les obres de reurbanització del carrer d’Isaac Albéniz, al barri de la Salut, i també al passatge Viñas, al barri de Bufalà

Aquesta setmana comencen les obres de reurbanització del carrer d’Isaac Albéniz, al barri de la Salut, i també al passatge Viñas, al barri de Bufalà. En els pròxims dies està previst l’inici de les obres per restaurar l’antiga capella de la masia de Can Miravitges. Més endavant, en les properes setmanes, començaran els projectes per millorar la seguretat viària en l’accés a la urbanització del Mas Ram i de reurbanització del carrer de la Costa, al barri de Dalt de la Vila.   Aquestes cinc actuacions formen part del Pla Recupera de l’Ajuntament de Badalona que preveu la inversió de 18 milions d’euros per desenvolupar projectes de rehabilitació, reparació i recuperació de diversos espais públics, instal·lacions i equipaments amb problemes de manteniment de la ciutat.   Reurbanització del carrer Isaac Albéniz Aquest projecte suposarà la millora de la mobilitats dels i les vianants al carrer d’Isaac Albéniz, al barri de La Salut, entre el carrer d’Hipòlit Lázaro i l’avinguda de Caritg. Les actuacions inclouen la millora de la urbanització, l’ampliació de voreres mantenint els carrils de circulació i la col·locació de nous elements d’arbrat i enllumenat. Aquesta obra té un cost de 117.000 euros i una durada prevista de 2 mesos.   Reurbanització del passatge Viñas També aquesta setmana s’inicien les obres al passatge Viñas, al barri de Bufalà, per reobrir el pas de vehicles per aquest carrer cap al carrer Independència. Aquest projecte inclou la creació d’una plataforma única, donant prioritat al pas de vianants i la construcció d’un mur de formigó i tancament metàl·lic al costat de la Masia Ca l’Andal. Aquesta actuació té un cost de 40.500 euros i una durada prevista de 2 mesos.   Restauració de l’antiga capella de Can Miravitges En els pròxims dies començaran els treballs per portar a terme la restauració de l'antiga capella de Can Miravitges, un espai que es troba molt deteriorat. L’objectiu és poder incorporar aquest espai a la visita de la masia preservant al màxim els seus elements arquitectònics originals.