Bages

Notícia

ERC Bages se suma aquest cap de setmana a la 'macroparada' de la campanya La República que farem

El cap de setmana del 18 i 19 de març Esquerra Republicana fa un desplegament sense precedents, ni tan sols en campanya electoral, ubicant més de 145 parades de forma simultània arreu del país, incloent totes les capitals de comarca. Aquesta acció, aquesta ‘macroparada’, s’emmarca dins de la campanya participativa ‘La República que Farem’ que el passat 4 de març va viure el seu acte central a Barcelona i que posa a debat les propostes del partit per la República Catalana.
 
El president d'ERC Bages, Albert Mulero, assegura que ‘en aquests moments que la judicialització de la política i els atacs contra la democràcia són més forts i fan alçar la veu a nivell internacional, la nostra millor resposta és seguir endavant, treballar i construir la nova república catalana des de tot el territori’.
 
En aquest sentit, Mulero ha destacat que ‘la macroparada és una de les accions de la campanya ‘La República que Farem’ que recull de manera més gràfica com estem construint la nova República; entre tots, escoltant, reflexionant, amb arguments, amb noves i modernes propostes i des de tot arreu del país’.
 
Quatre parades al Bages
 
ERC Bages s'implicarà dissabte en aquesta acció amb quatre parades a la comarca. Manresa (plaça Sant Domènec), Sallent (Plaça de la Pau), Sant Vicenç de Castellet ('Quatre Cantons') i Súria (Carrer González Solesio) seran els municipis que participaran a la macroparada i comptaran amb la participació de la portaveu d'ERC al Senat, Mirella Cortès, i de la diputada de Junts pel Sí, Adriana Delgado. També hi haurà parada a Moià diumenge al matí.