Bages

Notícia

Joan Badia, reelegit cap de llista per Esquerra a Callús

Joan Badia
Joan Badia
Aquest dimarts, dia 24 de juliol, la secció local d’Esquerra a Callús ha elegit per unanimitat Joan Badia com a persona que encapçalarà la llista dels republicans a les properes eleccions municipals.

Joan Badia ha estat el batlle del poble durant els darrers tres anys, des de 2015, en què es Esquerra es va imposar a CiU per 5 regidors a 4. De cara al proper mandat, la secció local d’ERC ja està treballant per confegir la llista que concorrerà a les eleccions d’aquí a un any. Es preveu que bona part de l’equip actual repetirà. L’aspiració dels republicans és tornar a treure majoria absoluta, però caldrà tenir en compte que el consistori callussenc augmentarà el nombre de regidors, de 9 a 11, ja que el poble ha passat els 2.000 habitants.

Joan Badia, llicenciat en filologia catalana i en psicologia, ha estat professor de llengua catalana i castellana a secundària i en diverses universitats. És autor de més de 160 llibres de text per aprendre llengua i també ha fet d’editor. Fou director de l’institut Lluís de Peguera de Manresa, parla cinc idiomes i ha ocupat diversos càrrecs de gestió al Departament d’Ensenyament, on va ser director general d’Innovació durant la conselleria d’Ernest Maragall.