Baix Empordà

Notícia

L’assemblea local d’ERC Palafrugell va escollir per unanimitat, dijous a la nit, Josep Piferrer com a alcaldable per les properes eleccions municipals de 2015.

Josep Piferrer, candidat d'ERC a l'alcadia de Palafrugell
Josep Piferrer, candidat d'ERC a l'alcadia de Palafrugell
En la seva intervenció, Piferrer va destacar l’honestat, la confiança i la voluntat de servei, com els fars que han de continuar guiant el projecte municipal d’Esquerra a Palafrugell. Així mateix va agrair als regidors actuals la feina d’oposició amb esperit constructiu que estan portant a terme i va voler destacar especialment la coherència que suposa encarar avui una renovació dels lideratges, tal com es va comprometre el grup municipal el 2007. Finalment va demanar a tothom actitud positiva, consciència d’equip i generositat per construir una candidatura oberta i transversal, que representi la societat palafrugellenca en el seu conjunt.
 
Piferrer es va comprometre a treballar des d’avui mateix per aportar les propostes i solucions a les dificultats que travessa avui Palafrugell i va cloure el seu discurs destacant que ERC Palafrugell estaria a l’alçada del moment històric i de l’oportunitat única que té al davant Catalunya per assolir la seva independència.

–––––––

––––––––––
––––––––––
Josep Piferrer Puig (Palafrugell 1958), mestre. Casat i amb dos fills. Actualment exerceix a l'escola Pi Verd i anteriorment havia treballat a les escoles de la vila, Sant Jordi i Torres Jonama. En aquesta última en va ser director durant setze anys.

En l'àmbit professional, forma part de l'equip de formadors tant de l'ICE de la Universitat de Girona com del Departament d'Ensenyament. I com a director, va ser integrant de diferents òrgans representatius com la Junta Central de directors. Especialista en Educació Física i Esports, fou membre de la primera junta rectora del Patronat d'Esports de l'Ajuntament de Palafrugell, ha participat, des del seu naixement a finals dels anys 80, en l'organització del Jocs Escolars Locals i actualment col·labora amb el CH Garbí.

Dins l'àmbit associatiu de Palafrugell, va entrar en el consell de redacció que va  donar llum a la Revista de Palafrugell en la seva segona etapa, primer com a fotògraf i més tard com a cronista. Excarrosaire, col·laborà durant molts anys amb el Grup de Festes de Primavera en la seva secció Quitxalla. També va formar part de diferents col·lectius de participació ciutadana com “Palafrugell, Segle XXI”, que va elaborar el Pla de Futur; treballà amb “Palafrugell i Futur” i en l'elaboració del projecte “Palafrugell, ciutat educadora”. L'any 2010 fa de coordinador i portaveu de la comissió organitzadora de la consulta sobre la independència de Catalunya del 28 de febrer.

Veterà militant d'ERC de Palafrugell, s’integra l'any 2006 en el grup refundacional de la secció local. Actualment n'és el secretari d'organització.