Baix Empordà

Notícia

Sílvia Romero encapçalarà la llista d'ERC a les municipals 2019 a Sant Feliu de Guíxols

ERC, Esquerra Republicana de Catalunya, Sant Feliu de Guíxols, Sílvia Romero, Eleccions, Municipals, Municipals 2019,
Sílvia Romero, cap de llista d'ERC a Sant Feliu de Guíxols
L'assemblea dels republicans va escollir dijous al vespre a Sílvia Romero per encapçalar el projecte d'ERC a la ciutat.
 
El passat dijous l'assemblea d'Esquerra Republicana de Catalunya a Sant Feliu de Guíxols va avalar la candidatura de Sílvia Romero per liderar el projecte dels republicans a la ciutat amb l'objectiu d'assolir l'alcaldia ganxona de cara a les municipals del 2019.

Romero va manifestar que ha decidit sumar-se al projecte republicà "amb voluntat de liderar el procés de canvi iniciat a la ciutat des de l'espai de trobada de la gent d'esquerres, republicana i independentista que només representa fidelment l'ERC".

L'elecció de la fins ara regidora Sílvia Romero com a cap de llista republicana passa per seguir obrint el partit a la ciutadania i traslladar el debat del carrer i treballar per a les persones, deixant de banda grans projectes faraònics i sense oblidar els projectes estratègics que puguin aportar i potenciar els petits negocis de la ciutat".

Per tal de poder dedicar al 100% en bastir el projecte d'ERC per a les municipals 2019, Sílvia Romero ha oficialitzat aquest divendres la seva renuncia a l'acta de regidora d'Activitat Econòmica i Projectes Estratègics.

SÍLVIA ROMERO QUESADA

De 42 anys. Va néixer a Sant Feliu de Guíxols on he viscut sempre i és filla d'una família nouvinguda als anys 50, procedents de Jaén i de Granada.

És Diplomada en Turisme amb diferents estudis de postgrau en Desenvolupament Local i planificació i màrqueting turístic. Ha desenvolupat la meva carrera professional sempre dins l'àmbit del turisme i el desenvolupament econòmic i des de fa dotze anys treballo per l'administració pública com a Cap dels Serveis de Turisme i Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Palamós.
 
Actualment està estudiant un Màster en Govern Local a la UAB. He desenvolupat la meva carrera professional sempre dins l'àmbit del turisme i el desenvolupament econòmic i des de fa dotze anys treballo per l'administració pública com a Cap dels Serveis de Turisme i Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Palamós.
Sòcia d'Òmnium Cultural, està molt vinculada activament a la vida associativa de la ciutat des de diferents àmbits. La pràctica de l'esport, el teatre amateur amb la Companyia Benet Escriba o el Carnaval.
 
Durant la darrera legislatura ha estat regidora de RRHH, Activitat Econòmica i Projectes Estratègics a l'ajuntament ganxó.