Baix Empordà

Notícia

Carles Pi i Renart serà el cap de llista a les eleccions municipals per Junts x Pals - ERC

ERC
Carles Pi Renart, alcaldable de Junts per Pals - ERC
El grup de Junts x Pals - ERC escull Carles Pi i Renart com a alcaldable per a les eleccions municipals del proper 26 de maig.

Ho va escollir l'assemblea local després que l'exalcaldessa Sílvia Monar anunciés, a principi de mandat, la intenció de no repetir al capdavant de la formació.  Relleu que ha agafat l'advocat Carles Pi i Renart que serà l'encarregat de liderar la llista per a les properes eleccions, una llista que compaginarà la renovació amb l'experiència dels darrers anys a govern, i treballarà per representar Pals i tota la seva gent.

Carles Pi i Renart va néixer el 26 de gener de 1972, llicenciat en Dret, exerceix d'advocat des de 1998 i té el despatx professional a Palafrugell. Afirma que s'ha decidit a fer aquest pas a la primera línia de la política municipal per «la possibilitat d'impulsar projectes que permetin la millora del municipi a diversos nivells».

La presentació pública del cap de llista es farà el divendres 22 de març a les 8 del vespre al Centre Cívic i serà a càrrec de Sergi Sabrià, president del grup parlamentari Republicà i exalcalde de Palafrugell i de Joan Margall, diputat al Congrés dels Diputats i exalcalde de Torroella de Montgrí.