Baix Empordà

Notícia

ERC Palamós i Sant Joan presenta a l'alcalde Lluís Puig, com a candidat a l'alcaldia

ERC, Esquerra Republicana de Catalunya, Baix Empordà, Palamós, Lluís Puig, Eleccions, Municipals, Eleccions Municipals
Lluís Puig a la presentació com a candidat a l'alcaldia de Palamós i Sant Joan
Aquest divendres a l’escola La Vila de Palamós, ERC Palamós i Sant Joan ha presentat el candidat a l’alcaldia Lluís Puig, en un acte on l’han acompanyat l’exconseller Carles Mundó i la consellera de justícia Ester Capella.
 
Mirant al futur, Lluís Puig ha manifestat que des del govern municipal lluitaran per obrir el pla territorial amb l’objectiu de trobar una alternativa per a ubicar el polígon industrial, i al mateix temps reservar espai per a un futur hospital. Una zona d’activitats
econòmiques per a petites i mitjanes empreses que ofereixi possibilitats als oficis, per completar un model econòmic equilibrat però també per garantir que el nou hospital es construirà a Palamós.
 
Tota la intervenció de l’alcaldable d’ERC ha girat entorn un eix clar: les persones. ERC aposta per un Palamós Republicà on les persones siguin protagonistes. Ciutadans lliures i compromesos que participin d’una mirada educativa 360o, transversal en totes les activitats i els moments que vivim a Palamós i Sant Joan. Segons Puig “El Palamós Republicà és un projecte de valors, compromès, competent i de base republicana. És el Palamós de les persones, dels ciutadans lliures i compromesos, i que posa en valor qui som per anar més lluny”.
 
En aquesta línea, la creació d’un institut-escola agrupant primària i secondària a l’escola Vila-Romà permetrà millorar l’oferta de formació professional a l’actual institut, descongestionant-lo de línies d’ESO.
 
L'alcaldable Lluís Puig ha acabat la seva intervenció manifestat que “Hem de posar en valor els actius locals que ens generen oportunitats. Volem seguir fent un Palamós on poder viure, créixer, treballar i gaudir en les diferents etapes de la nostra vida. Un Palamós que aprèn del passat i mira endavant. El Palamós Republicà, un municipi per viure”.