Baix Empordà

Notícia

ERC Palamós i Sant Joan presenta una llista que barreja experiència i renovació

ERC, Esquerra Republicana de Catalunya, Palamós, Sant Joan, Baix Empordà, Lluís Puig, Eleccions, Municipals, Municipals 2019,
Presentació 10 primers de la llista d'ERC Palamós i Sant Joan
ERC Palamós i Sant Joan va presentar a la Plaça dels arbres els 10 primers membre de la llista per a les eleccions municipals del 26 de maig.

L'acte de presentació va comptar amb la participació de l'alcaldable Lluís Puig, del diputat al Congrés Joan Margall, de la diputada al Parlament Marta Vilalta i dels 10 primers membres de la llista republicana, que és una barreja entre experiència i renovació.

Segons ha explicat  l’alcaldable i actual alcalde, Lluís Puig, "l’equip el formen 27 persones i que n’hi ha d’altres que hi donen suport. A la franja dels deu primers s’ha volgut combinar l’experiència dels regidors actuals amb la incorporació de noves persones". I ha afegit que "apostem per l’experiència però també per la incorporació de noves persones, especialment dones".

Lluís Puig compta amb Maria Puig, Emili Colls, Xavier Lloveras, Joan Barba i Alfons Bartolomé entre aquests deu primers. La llista inclou també persones de gran compromís històric com Josep Cama, Marta Creixell i Feliu Antúnez, que tanca la llista de suplents, i membres implicats en l’actual estructura d’ERC, com Marçal Gallego, actual president local, Alba Salvador i Modest Belles.