Baix Empordà

Notícia

ERC, Avancem, Republicans de Calonge i la CUP signen un pacte per la investidura que farà Miquel Bell-lloch alcalde de Calonge i Sant Antoni

ERC, Esquerra Republicana de Catalunya, Calonge, Sant Antoni, Calonge i Sant Antoni, Baix Empordà, Miquel Bell-lloch, alcaldi
ERC, Avancem, Republicans de Calonge i la CUP durant la signatura del pacte d'investidura
El republicà Miquel Bell-lloch, guanyador de les eleccions municipals, serà el proper alcalde de Calonge i Sant Antoni després d'arribar a un pacte d'investidura entre Avancem, Republicans de Calonge i la CUP.

L'acord per a la investidura s'ha presentat aquest vespre a l'ajuntament de Calonge i Sant Antoni i segons ha manifestat el portaveu d'ERC, "aquest acord pretén formar un nou govern d'esquerres, república i plural a l'ajuntament de Calonge i Sant Antoni".

Bell-lloch ha manifestat que hem treballat durant aquests dies per trobar els acords necessaris per poder governar en el consistori, tornar a fer poble i fer un Calonge i Sant Antoni de la gent i per a la gent".

L'equip de govern estarà format pels grups d'Esquerra Republicana, Avanç Municipal de Progrés i Republicans de Calonge i Sant Antoni. I amb la CUP donant suports a les diferents polítiques que l'equip de govern desenvolupi.