Baix Llobregat

Notícia

Una dotzena de persones representaran el Baix Llobregat i l’Hospitalet a la llista electoral d’Esquerra Republicana

Jordi Albert al faristol del Parlament. Fotografia: Marc Puig
Jordi Albert al faristol del Parlament. Fotografia: Marc Puig
Avui dissabte 12 de desembre el Consell Nacional d’Esquerra Republicana ha aprovat la composició de les llistes per les eleccions al Parlament de Catalunya del 14 de febrer de 2021.

La comarca del Baix Llobregat i l’Hospitalet comptarà amb una dotzena de persones que la representaran, encapçalats per l’actual diputat al Parlament de Catalunya, Jordi Albert i Caballero, escollit en assemblea comarcal el passat 21 de novembre.

Conjuntament amb Jordi Albert, a la llista electoral hi ha Oriol Bossa (Sant Feliu de Llobregat), Marta Espona (Molins de Rei), Soulimane Messaoudi (Martorell), Bàrbara Lligadas (Viladecans), Soledad Medrano (Jovent, Sant Feliu de Llobregat), Irina Moreno (Cervelló), Jordi Ibern (El Prat de Llobregat) i Arnau Mata (Sant Vicenç dels Horts). Com a suplents hi ha en Roger Torres (Jovent, El Papiol) i Albert Campillo (Esparreguera).

Les persones candidates comparteixen una visió del Baix Llobregat com una comarca combativa, caracteritzada per la lluita social, la defensa dels drets dels treballadors i treballadores. És moment de tenir a les institucions persones que tinguin i defensin aquests mateixos valors.

Des d’Esquerra Republicana al Baix Llobregat i l’Hospitalet volem seguir liderant la lluita de suport al nostre territori i al medi ambient, la lluita pel dret a l'habitatge i la lluita feminista i contra la violència masclista. I liderar, també, la lluita municipalista, estant al costat del nostres veïns i veïnes, ajudant als nostres conciutadans i conciutadanes.

Creiem que és moment de liderar i compartir aquests espais i de defensar el nostre projecte polític com l’únic capaç de fer avançar el país, com la via àmplia cap a la independència.

Ara, doncs, és moment de no defallir, de seguir treballant més que mai per ajudar els col·lectius més vulnerables. Perquè de la nostra feina ara depèn el futur del país.