Berga

Notícia

Jaume Giménez deixa la presidència local i la plaça de regidor

Jaume Giménez
Jaume Giménez
El Regidor d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) a l’Ajuntament de Berga Jaume Giménez va presentar, el passat dimecres, 25 de gener de 2017, la instància per a la renúncia a la seva plaça de regidor al consistori municipal, per motius personals. Aquesta renúncia es farà efectiva un cop hagi passat pel plenari municipal del dijous vinent, 2 de febrer de 2017, on s’acomiadarà del ple i de la ciutadania.
Tanmateix, pels mateixos motius, Giménez deixarà la Presidència de la Secció Local d’ERC Berga. En els dies vinents Esquerra Berga seguirà el procediment establert en l’apartat de Baixes i dimissions de l’Executiva Local, establert en el Reglament de règim intern. L’expresident s’acomiadarà de la militància a través d’una carta.
L’Executiva Local d’ERC Berga, reunida al dia següent en una reunió ordinària (ja prevista), va lamentar la decisió de Giménez, però la respecta totalment. Alhora, agraeix la feina feta durant aquests anys i li desitja el millor en el seu futur i en els seus projectes, personals, professionals i polítics.
La regidora entrant serà Dolors Tous, que va concórrer a les Eleccions Municipals a la ciutat de Berga del passat 2015, en la posició número 4 de la llista d’Esquerra Berga. Tous, qui compta amb tota la confiança per part de l’Executiva Local, serà presentada als mitjans de comunicació en els pròxims dies.