Bigues i Riells del Fai

Totes les notícies

VIOLANT MASCARÓ I IGNASI LLORENTE A BIGUES I RIELLS DEL FAI

Dilluns vinent a les 20h al local d'Esquerra, comptarem amb la presència d'Ignasi Llorente, Portaveu d'Esquerra i Secretari d'Imatge i Comunicació. També ens acompanyarà la nostra candidata a diputada de la comarca, Violant Mascaró. Després hi haurà un pica-pica per tothom. Preguem confirmació. A sota adjunto breu presentació dels ponents. Fins dilluns !! ____________________________________________________________________________ Ignasi Llorente Secretari d'Imatge i Comunicació i Portaveu d'Esquerra Té estudis de Medicina (Universitat Rovira i Virgili), i és postgraduat en Desenvolupament de Comerç Urbà (Universitat Oberta de Catalunya). Actualment està realitzant un postgrau en Economia del Japó (Universitat Oberta de Catalunya). Tot i que la major part de la seva trajectòria professional l’ha desenvolupat com a consultor en TIC, els darrers anys ha estat vinculat professionalment a la Federació de Municipis de Catalunya i posteriorment al Departament de Governació com a Assessor de Projectes Transversals al Territori. Trajectòria cívica L’any 2003 va fundar l’Associació Catalunya 2014, de la qual n’és president. Trajectòria política Militant d’Esquerra des de l’any 1996, és conseller de districte de l’Eixample de Barcelona des del 2003. També ha estat membre actiu de l’executiva comarcal de l'Eixample des del 2001 i conseller nacional des del 2004. Actualment és secretari d'Imatge i Comunicació d'Esquerra. VIOLANT MASCARÓ Candidata a diputada pel Vallès Oriental i número 8 a les llistes de Barcelona Filla de manyà i modista badalonins, vaig néixer el 67. Filòloga per la Universitat de Barcelona, he treballat en la terminologia i serveis lingüístics fins que al 91 vaig començar a viure per dins la Generalitat de Catalunya, fins avui. Primer, de tècnica lingüista al Departament de Justícia (92-03); més tard (04-08) he estat directora dels Serveis Territorials del Departament de Governació i Administracions Públiques, al costat de la cooperació i l'assessorament dels ajuntaments de Barcelona i Catalunya Central, i aquests darrers anys, directora general d'Acció Cívica, dirigint la gestió dels equipaments cívics de la Generalitat que té implantats arreu de Catalunya, entre altres coses.

La Pedrera torna.

La secció Local d'ERC a Bigues i Riells, a través del seu regidor, Carles Barcons, ha presentat el segon recurs d'alçada al Conseller per la resolució que ha fet del POUM de Bigues i Riells, com a pas previ a presentar contenciosos contra la direcció general de Política Territorial i Obres publiques. La pressió popular va fer que el govern municipal canviés de mans les passades eleccions quan el PSC s’oposava al projecte i CiU l’avalava. Ara, en un joc de mans difícil d’entendre, PSC i ICV declaren, com feia CiU, que es la millor solució pel conflicte que ja da quasi 10 anys que hipoteca els dos pobles. Per nosaltres l’única explicació es que de nou, ha prevalgut els interessos personals i sobretot l’ incompetència del govern municipal format per PSC-ICV-PP, que no s’han oposat al projecte, tal com han dit varis representants dels departaments involucrats en la resolució del conflicte. La secció local de Bigues i Riells ja va presentar anteriorment el primers recurs d'alçada el passat mes de juliol,  es compromet a seguir lluitant en aquet tema defensant en els tribunals el que no han defensat els governants per incompetents i mediocres.

Nova plana web.

Des del mes de juliol, la web de la secció local de Bigues i Riells del Fai ha canviar, les noticies anteriors es poden consultar a Web antiga http://www.esquerra.cat/locals/?id_local=235