Bigues i Riells del Fai

Notícia

Segon Recurs d'alçada a PTOP

La secció Local d'ERC a Bigues i Riells, a través del seu regidor, Carles Barcons, ha presentat el segon recurs d'alçada al Conseller per la resolució que ha fet del POUM de Bigues i Riells, com a pas previ a presentar contenciosos contra la direcció general de Política Territorial i Obres publiques.

La pressió popular va fer que el govern municipal canviés de mans les passades eleccions quan el PSC s’oposava al projecte i CiU l’avalava.
Ara, en un joc de mans difícil d’entendre, PSC i ICV declaren, com feia CiU, que es la millor solució pel conflicte que ja da quasi 10 anys que hipoteca els dos pobles.
Per nosaltres l’única explicació es que de nou, ha prevalgut els interessos personals i sobretot l’ incompetència del govern municipal format per PSC-ICV-PP, que no s’han oposat al projecte, tal com han dit varis representants dels departaments involucrats en la resolució del conflicte.

La secció local de Bigues i Riells ja va presentar anteriorment el primers recurs d'alçada el passat mes de juliol,  es compromet a seguir lluitant en aquet tema defensant en els tribunals el que no han defensat els governants per incompetents i mediocres.