Bigues i Riells del Fai

Notícia

Aprovació de la llista d'Esquerra/independents de Bigues i Riells del Fai

Integrants de la llista aprovada en l'assemblea 19 de març del 2019
Integrants de la llista aprovada en l'assemblea 19 de març del 2019
El passat 19 de Març l’assemblea d’Esquerra/independents de Bigues i Riells del Fai, va aprovar per majoria absoluta la llista proposada a les municipals del 26 de maig pel candidat Joan Galiano.

Una llista de gent compromesa amb el teixit social/cultural/associatiu del municipi dels dos pobles: Bigues i Riells del Fai. Una llista amb el pas endavant de la gent jove del grup i que, de ben segur, donarà moltes bones noticies tant a Riells del Fai com a Bigues.

La llista estarà formada per gent de diversos àmbits professionals i acadèmics que aportaran una amplia visió a les decisions de futur del municipi.

La llista l’integren: Joan Josep Galiano, Maria Teresa Escobar, Josep Anton Tripiana, Judit Canal,  Antoni Verdugo, Eva Martínez, Jesús Cano, Margarida Fontcuberta, Francisco Javier Torre-Marin, Núria Manyoles, Oriol Carreras, Maria José Lluch, Xavi Bartolí, Teresa Valls, Josep Francesc Maña,  Mª Eulalia Nolla, Pere Puig, Marta Jiménez, Christiaan Charlier, Rosalia Garcia, Jordi Mollon, Lidia Jiménez, Joan Vives, Ada Bermudez, Jordi Manyolas i Roser Cortes.

Aquesta assemblea es va realitzar en l’hotel Molí de la Torre un espai que serveix també per recordar el compromís del partit amb el comerç local de Bigues i Riells del Fai.

L’assemblea de militants i Independents va comptar amb unes 60 persones amb dret a vot mes els convidats de diverses associacions i col·lectius.

Desitgem encerts i molta sort a la nova proposta d’ERC/Independents a BiR.