Bigues i Riells del Fai

Notícia

Debat dels candidats a l'alcaldia de Bigues i Riells

Des d'ERC-Independents volem agrair la valoració positiva de la gestió feta en el darrer mandat per part dels participants en els debats. També volem mostrar la nostra repulsa a qui no va respectar el dret a parlar d'algun candidat, entenem que aquestes persones no representen a cap candidat ni a cap grup i, per tant, no els considerem responsables d'aquestes actituds antidemocràtiques.
 
El nostre candidat va defensar amb elegància i fermesa les propostes que incloem en el nostre programa, els compromisos que adquirim amb la ciutadania de Bigues i Riells, que són el resultat de les diferents comissions de treball constituïdes a tal efecte, que han estat formades per la militància de la Secció Local d'Esquerra de Bigues i Riells del Fai i per persones no militants que s'han avingut a col·laborar amb nosaltres, propostes que han estat fetes amb l'únic requisit de pensar en el bé i en el futur del municipi.
 
Només estem decebuts de no aconseguir el compromís explícit sol·licitat per ERC-Independents de portar a terme tots els projectes presentats sense incrementar impostos, lamentem que l'actual equip de govern s'hagi quedat sol en aquesta petició i que considerem que és la demostració que algunes propostes presentades no tenen l'estudi econòmic adient que l'acompanyi.
 
Per finalitzar, agraïm la feina feta pel Col·lectiu JB per fer, un cop més, un debat molt ben organitzat, així com destacar la professionalitat de l'Edu Batlle com a conductor de l'acte.