Bigues i Riells del Fai

Documents

Regidoria de Noves tecnologies, administració electrònica i transparència
Descarrega en PDF
REGIDORIA DE NOVES TECNOLOGIES, ADMINISTRACIÓ ELECTRÒNICA I TRANSPARÈNCIA
 
Les noves tecnologies i l’administració electrònica són elements claus actualment en la relació entre la ciutadania i l’Ajuntament, i és per aquest motiu que calia que els propis espais de treball de l’Ajuntament fossin dotats dels recursos més eficaços per a poder desenvolupar la feina el millor possible. Així doncs, hem estat reformant la connectivitat dels locals municipals per tal de millorar els recursos del personal de l’Ajuntament, i per tant, la tasca municipal. A més a més, en relació a l’administració electrònica, hem anat fent passos per a la implementació de les obligacions amb les què avui en dia ens trobem a nivell d’administració telemàtica. Un exemple és la formació realitzada al personal de l’Ajuntament que dona resposta a la ciutadania a través d’aquests programes i dispositius.

Hem donat suport també a la Regidoria de Participació en l’organització de la formació sobre com obtenir el certificat digital per a entitats, que també han rebut, de manera telemàtica els tècnics de l’Ajuntament.

Finalment, estem revisant la informació disponible al portal de transparència municipal per tal d’avançar i oferir a la ciutadania un web on es disposi de la informació necessària.