Borriana

Notícia

Vicent Verdegal es presenta com a candidat a l'alcaldia per Esquerra PV a Borriana

ESTEM PER TU
Sóc natural i veí de Borriana. Laboralment sóc professor i arqueòleg i restaurador autònom, “freelance”-diuen.
Estic afiliat al STEPV i simpatitze amb la Unió de Llauradors.
Estic molt preocupat per l’atur, la crisi i els seus efectes sobre la ciutadania més vulnerable, la corrupció política, l’energia nuclear i la contaminació, és a dir, la salut de les persones i de tota la societat.
Esquerra-Borriana, aplegant gent amb diferents sensibilitats polítiques, ens presentem per primera vegada a les eleccions municipals amb el convenciment de ser l’única candidatura d’esquerres, i amb el repte fonamental de començar a eixir de la crisi a la qual ens han dut enlluernats els especuladors urbanístics i governants, presos de la febre, no de l’or, però sí dels diners fàcils i en quantitats astronòmiques, sense importar qui els ha de pagar al final.
Solucionar la crisi vol dir pagar a tots els nostres proveïdors locals, a tu; crear treball per a totes les persones aturades de Borriana, ajudar les famílies amb problemes, els joves i les dones; mantindre la terra, promoure un creixement sostingut i sostenible i un turisme de qualitat i no massiu que ho destrossa tot fent un atractiu Arenal per al poble.
La febre de l’or, després dels anys passats des d’aquell famós eslògan: «L’Arenal per al poble», no s’ha acabat amb la crisi, sinó que se’ns seguix parlant de Sants Gregoris i, com no?, encara de l’Arenal. Doncs no, nosaltres no pactarem amb qui vol vendre’s l’Arenal, ni amb qui no fa res per la llibertat d’expressió i contra el tancament de TV3, ni amb qui ara té idees que ha rebutjat al Congrés dels Diputats. Cal acabar amb la crisi democràtica i de llibertats dels anteriors governants, dels bancs i els seus amics especuladors i aprofundir en la vertadera democràcia ciutadana i participativa com a Suïssa o Finlàndia, referents europeus.
Cal molta energia, convenciment i espenta per afrontar els reptes que ens esperen, i nosaltres som Esquerra, som Borriana, i en tenim prou!