Caldes de Malavella

Notícia

ERC demana el posicionament del PSC, al govern amb JxC a Caldes, davant la sentència

La situació que estem vivint aquests dies arreu del país, amb una sentència que condemna als nostres líders polítics i socials, on s'està negant qualsevol forma de diàleg que no passi per la supeditació a la voluntat de l'Estat, que ignora al President de la Generalitat, i que sols ens aplica l'acció repressiva contra la protesta del poble de Catalunya, mereix un posicionament clar per part de tots els grups de govern al nostre municipi.
És per això que des d'Esquerra Republicana de Catalunya a Caldes de Malavella entenem que Junts per Caldes ha de demanar a la representant del PSC al govern del nostre poble, una declaració explícita de suport als nostres representants polítics sentenciats i exiliats.
La situació viscuda el passat Ple amb l'absència voluntària de la representant del Partit Socialista és una prova de la no sostenibilitat d'aquest govern.
Davant la possibilitat que es repeteixi aquesta situació, i de que no es produeixi aquesta declaració de suport, demanem a Junts per Caldes que trenqui el pacte de govern amb el PSC