Caldes de Malavella

Notícia

BIM Setembre 2010


L'analítica de la xarxa d'aigua de juny-juliol desprèn que, en la mostra recollida al nucli de Caldes, Llac del Cigne i Can Solà Gros II, la concentració de fluor supera en un 65 % la màxima permesa que estableix el Reial Decret 140/03. Segons aquesta normativa l'aigua de xarxa s'ha de qualificar com a no apta per al consum, per excés de fluor, i s'ha de recomanar als veïns d'abstenir-se d'utilitzar aquesta aigua per a ús de boca. La PIC en data de 26 d'agost (data d'aquest escrit) encara no ho ha comunicat als caldencs.
Les obres de l'avinguda Dr. Furest de mal en pitjor: paviments ja malmesos, greus molèsties als veïns, manca senyalització tant pels cotxes com pels vianants que van a l'estació, vials i pàrquings estretíssims per la circulació, els costos de l'obra s'han disparat...
Per la Diada Nacional de Catalunya Esquerra us convida a l'acte que farem a les 8 del vespre consistent en la lectura d'un manifest, encesa d'espelmes, música en viu i un sopar popular gratuït davant el monument de l'oficina de turisme.