Caldes de Malavella

Notícia

Isabel Lozano, alcaldable d'Esquerra Republicana a Caldes de Malavella

Una dona valenta, inconformista, rigurosa en la feina. La Isabel és d'aquelles persones amb qui et pots passar llargues estones parlant. Ja sigui del poble, del país, dels nens...Propera i coherent amb les seves conviccions. I reflexiva, sempre treballa pensant en les persones, en allò que és millor pel nostre poble.
La Isabel és, com tants de nosaltres, filla del mestissatge, convivint amb arrels catalanes i andaluses. Va nèixer a Sant Feliu de Guíxols però ja fa més de 15 anys que viu a Caldes de Malavella. Aquí hi ha construït la seva llar. I aquí hi han nascut els seus dos fills, l'Albert i el Roger. 

La Isabel Lozano és Graduada en Direcció i Gestió d'Empreses i té un màster en Gestió Fiscal i Direcció Tributària. Des de l'any 2006 la Isabel és la Cap d'Administració i Comptabilitat de la Fundació SERGI,  una fundació que treballa en l'àmbit de la pedagogia social, la immigració, el lloguer d'habitatge social, els plans d'acollida i ciutadania i s'hi imparteix també formació a pedagogs, educadors, treballadors socials i mestres.
La seva vinculació amb Esquerra ve de lluny. El seu besavi va ser militant d'ERC i, com molts catalans va haver de fugir buscant exili acompanyant el president Companys després de la Guerra Civil. La seva història familiar i les seves inquietuds socials la van apropar a Esquerra Republicana. És militant des del 2005 i dins la secció local de Caldes de Malavella ha ocupat diferents càrrecs. Fora de l'àmbit local i pel seu perfil professional, va ser designada, el novembre del 2011, una dels tres auditors interns de comptes del nostre partit.
Dins la secció local ha ocupat el càrrec de Secretària de la Dona, va ser la Presidenta de la Secció Local i des del maig del 2011 és regidora d'ERC a l'Ajuntament de Caldes de Malavella i portaveu del grup municipal.

Ningú pot qüestionar la tasca que ha realitzat aquests darrers anys com a regidora a Caldes de Malavella. La Isabel ha presentat moltes propostes que han arribat a Ple; ja fossin en l'àrea de l'habitatge social, joventut, recursos energètics, o presentant millores en els pressupostos del municipi. I sempre ha exercit el seu càrrec des de l'entesa, el diàleg i el respecte. Estenent la mà quan ha calgut, generosa però també exigent.
La Isabel ara fa un pas més, assumint aquest nou repte. Amb entusiasme però també amb molt de respecte. A Caldes de Malavella hi ha molta feina per fer. Ella ho sap, però també sap que té les eines i les persones per tirar-ho endavant. Convençuda que una altra manera de fer política és possible, pensant primer en les persones; no només en unes xifres o uns resultats electorals cada quatre anys. I la Isabel sap que la feina s'ha de fer des del compromís, aquest compromís de poble que sempre reforcem des d'Esquerra. I des de la participació i amb transparència.
Aquest és el projecte de la Isabel, i de la gent d'Esquerra. T'hi sumes?