Caldes de Malavella

Notícia

ERC planificarà per Caldes de Malavella un urbanisme ‘integrador per a les persones i potenciador dels eixos públics’

La candidatura d’Esquerra a Caldes de Malavella planificarà pels propers 4 anys un urbanisme “pensat en les persones” i alhora “potenciador dels eixos públics” que necessita aquest municipi, un dels més grans territorialment de la Selva i amb una població  de 7000 habitants.
L’alcaldable republicana, Isabel Lozano, es presenta com l’alternativa pel bon govern de Caldes: ‘davant l’obsessió focalitzada d’uns i la política de desídia dels altres’, afirma. Davant d’això, ERC ha dissenyat un urbanisme ‘integrador de totes les necessitats que té el nostre municipi’.

A tall d’exemple, aquesta visió integradora significa “relligar i fer avançar conjuntament” conceptes com reformes viàries, millores en les comunicacions, reformes urbanístiques, l’aposta per a nous focus de vida social i econòmica.  
Una de les propostes és el de potenciar un eix comercial. En el municipi hi ha dos grans pols de vida econòmica, i pels republicans, “cal cohesionar-los i promocionar-los perquè tothom en surti beneficiat”. 

Un altre exemple és la proposta de la reforma de la cèntrica plaça Sant Esteve. Pels republicans això cal fer-ho amb “un gran consens veïnal”, que passa obligatòriament “per promoure la participació i negociar amb tothom” per trobar la millor solució urbanística d’aquesta plaça.