Caldes de Malavella

Notícia

La proposta d'ERC per eliminar les barreres arquitectòniques a Caldes de Malavella tira endavant i el proper Ple Municipal ja es celebrarà a l'Annex de la Casa Rosa

Eliminar les barreres arquitectòniques a Caldes de Malavella és una de les propostes que duiem al nostre programa electoral. Pensant en un poble per tothom, hem demanat a l'Ajuntament canviar la ubicació del Plens. L'actual sala de Plens, situada al primer pis de la Casa Rosa, no és accessible a aquelles persones amb mobilitat reduïda. Per això hem proposat que a partir d'ara els Plens es celebrin a l'Annex de la Casa Rosa. També hem sol·licitat un estudi per a la detecció i posterior eliminació de les barreres arquitectòniques existents a Caldes. Aquesta moció ha estat aprovada per unanimitat per la resta de forces polítiques.

També hem demanat, juntament amb la PIC, que l'Ajuntament s'adhereixi al Protocol d'Excecució de les diligències de llançament als partits judicials de Catalunya. L'objectiu és coordinar totes aquelles actuacions que puguin ajudar i millorar la situació de les persones en situació de vulnerabilitat social pendents d'un procediment de desnonament o execució hipotecària. Creiem que pot ser una bona eina per ajudar als veïns del nostre municipi, afectats per aquesta situació. Ens agradaria pensar que aquest protocol no es quedarà en un calaix, sinò que esperem que des de l'ajuntament s'actuï el més aviat possible.

Per últim, només ens queda desitjar-vos a tots una Bona Festa Major i agrair la tasca que fan tots els voluntaris i els Joves Intrèpids perquè la nostra festa sigui tot un èxit. Sense tots vosaltres la nostra Festa no seria la que és. Moltes gràcies!