Caldes de Malavella

Notícia

Un avanç del BIM del mes d'octubre

Hi ha projectes de poble que mereixen i requereixen del consens de totes les formacions polítiques representades a l'ajuntament de Caldes de Malavella. Aquest és el cas del Tanatori. Un servei necessari pel nostre municipi, de fet nosaltres ja ho portàvem en el nostre programa electoral,  i que en en darrer Ple Municipal es va aprovar per unanimitat per poder iniciar els tràmits per engegar-ho.
Ara bé, la única cosa que lamentem des d'Esquerra Republicana és que l'equip de govern tenia aquesta idea guardada en el calaix des de feia un any i mig, tal i com va  reconèixer,  i no va voler començar aquest projecte a l'espera dels resultats de les eleccions municipals del passat mes de maig. Pensem que quan es tracta d'un servei pel nostre poble, com aquest és el cas, un Tanatori, no podem perdre el temps d'aquesta manera.

Per acabar voldriem agrair als caldencs i caldenques que el passat diumenge 27 de Setembre van anar a votar. Va ser una jornada festiva, amb una elevada participació al nostre municipi, pensem que estem parlant  de gairebé un 77% de participació a Caldes. De debò que us volem donar les gràcies a tots i a totes per ajudar-nos en aquesta campanya. Una campanya on no només hem parlat de política, les emocions han estat a flor de pell. Hem recordat qui som, d'on venim i cap a on volem anar. I el més important: Junts som invencibles. El procés continua endavant. Com ha de ser.