Caldes de Malavella

Notícia

La majoria absoluta ha allunyat l’alcalde Salvaldor Balliu de la gent de Caldes de Malavella

Ajuntament Caldes de Malavella
Ajuntament Caldes de Malavella

En la valoració dels primers sis mesos de legislatura municipal, amb el govern de majoria absoluta de CiU, ERC de Caldes de Malavella considera que ha estat un període “d’allunyament”.

I és que la majoria absoluta “ha fet perdre el contacte entre la gent de Caldes i l’alcalde Salvador Balliu, cada dia més interessat en les seves ambicions polítiques més enllà del municipi”.

Cal recordar que l’alcalde caldenc també n’és president del Consell Comarcal de La Selva. “Un trampolí que usa també per pagar favors”, com ha estat el cas del nomenament dins de l’equip de govern comarcal d’un regidor del PSC de Caldes, que en la legislatura municipal del 2011 al 2015 havia format part del govern municipal caldenc, quan CiU tenia minoria.

Pels republicans, aquest primer semestre ha estat marcada per “inauguracions faraòniques, com la de les Termes Romanes”, però per contra, “trobem a faltar polítiques socials d’ajuda i d’estímuls per incrementar la participació ciutadana”.

Aquesta manca de visió social és la que ERC vol omplir des de l’oposició : “som l’única garantia que a Caldes tirin endavant polítiques socials i progressistes”. Aquesta serà la gran ànima dels republicans pel 2016 a Caldes de Malavella.