Caldes de Malavella

Notícia

Ple municipal,Agost 2010 (BIM)


Uns 140.000 euros és el cost d’un nou pou que pagaran els veïns de Can Carbonell i que bombeja la petita i pírrica quantitat de 8000 litres/hora.
Amb el vot de qualitat de l’Alcalde, la PIC, delegarà, directament, el contracte de serveis d’escombraries valorat en uns 600.000 euros a una nova empresa. Esquerra va votar en contra d’aquest procediment perquè: es fa sense possibilitat de concurs públic, no es millora el preu, tampoc s’abareteixen costos i no es garanteix un millor servei per part de la nova empresa que ja gestiona la deixalleria de Caldes amb queixes per part dels usuaris.
Esquerra treballa per augmentar els ingressos municipals sense haver de perjudicar la butxaca dels caldencs. En un moment en què els ingressos estan sota mínims, presentarem en el proper Ple una proposta, ideada pels Grups Municipals d’Esquerra dels pobles afectats pel pas d’autovies gestionades pel sistema de peatge a l’ombra, per tal de reclamar-ne el pagament de l’IBI corresponent. Jurisprudència recent a favor del dret dels municipis a cobrar, en aquests casos, aquest impost avala l’èxit d’aquesta proposta.