Caldes de Malavella

Notícia

La valoració d'ERC dels resultats de les eleccions municipals

En primer lloc, volem donar les gràcies a les nostres veïnes i veïns de Caldes de Malavella que ens heu donat suport i confiança en aquestes eleccions municipals. No us decebrem i ens veureu treballar, com l'equip que som, per un Caldes molt millor. 
Des del grup d’Esquerra a Caldes valorem positivament el resultats de les passades eleccions municipals, que ens deixen un ple molt més plural i sense una majoria absoluta que ha de permetre una etapa amb més debat, participació i transparència pel nostre ajuntament. 
Felicitem a Junts per Caldes per ser la llista més votada, així com les altres formacions que han obtingut representació en el consistori. 
Assumim el paper de líders de la oposició com a segona formació amb més vots, i com a primer partit de l’oposició ens comprometem amb els valors i accions que hem difós en campanya, que exercirem amb rigor i seriositat, sempre de manera constructiva. 
No sols hem tret dos regidors. Hem guanyat vots i suports, compromisos i companys de viatge i encarem aquests quatre anys amb la il·lusió de millorar la vida dels nostres veïns i veïnes.  Tenim un gran equip i un pla de futur.  
Volem tenir un record pel nostre company Joan Juanola. El nostre final de campanya es va tenyir de tristesa. La pèrdua d’un company que ha format part de nosaltres amb compromís fins més enllà del seu temps. Sempre serà amb nosaltres.