Caldes de Malavella

Notícia

Un avanç del BIM de juliol


Ja tenim constituït el nou ple de l’ajuntament. Per part del nostre grup felicitem al Sr. Balliu per la seva reelecció com alcalde, felicitació que volem fer extensiva a la resta de regidores i regidors que formen part del nou consistori.
Celebrem l’inici d’una nova etapa al nostre municipi amb un ple molt més plural, amb presència de tots els partits que ens vam presentar a les eleccions, i on totes les nostres veïnes i veïns es poden sentir representats, perquè tots i cada un dels vots tindran veu. Esperem que aquesta sigui una etapa marcada pel diàleg, la comunicació, la participació i la transparència. 
També volem agrair a les 664 veïnes i veïns que van confiar amb nosaltres i amb els que ens sentim compromesos. Ens vam presentar amb el convenciment, que hem compartit en campanya, que a Caldes cal una alternativa, un altre manera de fer. La nostra posició en el ple, com a segona força més votada, és realitzar les funcions d’oposició. Pel bon funcionament d’una institució democràtica, i pel nostre ajuntament en concret, cal que es faci una oposició rigorosa, que faci les tasques de control de l’acció de govern, i sempre de manera constructiva. Així ho farem. Això també es treballar pel poble.
Per acabar, un record a les nostres companyes i companys que una nit  més han dormit a presó. #Llibertatpresospolítics