Caldes de Malavella

Notícia

Jo sóc molt mal pensada!


Tinc un company a Esquerra que quan algun partit fa alguna cosa, diguem "no massa correcta", sempre diu que és normal, estem en campanya.

La cap de llista d’ERC Caldes, la Isabel Lozano,  no hi està massa d’acord, ella diu que els partits, i més als pobles, on ens coneixem tots, ens hem de comportar èticament. Jo en el moment en que varem tenir aquella conversa no em vaig posicionar. Si bé és veritat que crec que ens hauríem de comportar èticament sempre, també és veritat que  en campanya passen coses que habitualment no solen succeïr.

 

ERC Caldes varem ser els primers de presentar el programa electoral. I vet aquí que els dos partits que competeixen amb nosaltres, un mes després, porten moltes coses iguals que les d’Esquerra. Nosaltres en fèiem broma d’un que prenia notes en l’acte de  la posada de llarg del programa que tantes hores de treball ens va costar! I ara resulta que tant uns com els altres han tingut les mateixes idees que nosaltres. O som un poble molt ben avingut o aquí hi ha alguna cosa que fa tuf.

Fixeu-vos en el centre cultural que Esquerra va defensar,  només per posar un exemple. Durant quatre anys l’equip de govern no hi havia pensat... se’ls hi ha ocorregut ara, al final del mandat, just uns quants dies després que nosaltres ho anunciéssim. O la Sala de Vetlla que volem impulsar, per citar un altre exemple...

 

De totes maneres companys, no em féu cas, jo sóc molt mal pensada. Segur que a tots se’ns ha ocorregut el mateix, més o menys al mateix temps.

 

 

Rosa Maria Pratseballs