Caldes de Malavella

Totes les opinions

Homenatge a Xavier Tresserras a l'Aplec de la Sardana

Xavier Tresserras rebent un record durant l'acte d'homenatge

Ahir,  segon diumenge de maig, Caldes de Malavella va celebrar l'Aplec de la Sardana, que enguany ha arribat a la seva 63ena edició. Amb aquesta trobada l’Agrupació Sardanista de Caldes de Malavella comença la temporada de ballades. Amb una novetat: aquest estiu, després de molt de temps,  no hi serà al capdavant en Xavier Tresserras com a president de l'Agrupació. Ahir els companys de l’Agrupació van dedicar un merescut homenatge a en Xavier després d'anys i anys treballant incansablement per la sardana al nostre poble.

ELS VESTUARIS DE LA VERGONYA

Zona de les dutxes

Dissabte passat va caure un arbre damunt els vestuaris que hi ha darrera el pavelló polivalent. Ningú va prendre mal, però aquest fet ens ha de posar en alerta. Potser ha arribat el moment d'arreglar aquests equipaments. Aquests vestuaris eren usats antigament pel club de futbol, però ja fa anys que degut a l'estat en què es trobaven van passar a ser un magatzem per guardar material esportiu. En els darrers anys s'han recuperat i actualment fan servir aquests vestuaris els nens i les nenes que juguen a hoquei.

QUINA ANULADA

El professorat de l'Aula de Música de Caldes de Malavella havia organitzat per aquesta propera setmana dues quines solidàries. La finalitat d'aquesta activitat era només la de subvencionar alguns dels actes previstos per aquest curs de l'Aula, com pot ser una xocolatada amb els alumnes, una sortida a l'auditori de Girona per fer una audició musical, o un berenar per acabar el curs… Fins i tot al poble ja hi havien cartells penjats anunciant les quines… Però la sorpresa ha arribat amb la resposta per part de l'ajuntament on deneguen l'espai solicitat on poder realitzar aquesta activitat.

QUINA ÉS LA OPCIÓ CORRECTE?

En l'anterior legislatura s'havia senyalat sovint la secció local d'Esquerra pel seu discurs crític i per no aportar idees constructives per Caldes. Les patacades rebudes, com fou el resultat obtingut en les darreres eleccions municipals, ens han fet reflexionar, pensar què havíem fet malament, i madurar com a col·lectiu però també com a persones. El nostre discurs ha anat evolucionant, tot i que els fonaments són els mateixos.