Caldes de Montbui

Totes les notícies

Anna Simó, a Caldes el proper 24 de nov.

24 de novembre: Anna Simó a l'Espai Can Rius

La número 3 de la candidatura d'Esquerra a Barcelona, Anna Simó, estarà acompanyada en l'acte central de campanya a Caldes per la candidata comarcal, Violant Mascaró. La pregunta "perquè he de votar a Esquerra?" quedarà resolta! - Dia: dimecres 24 de novembre de 2010 - Hora: 20:00 - Lloc: Sala Noble de l'Espai Can Rius (C/ del Pont, 3) Us hi esperem!

Violant Mascaró en el moment de la conferència

Violant Mascaró defensa la política d'Esquerra des del Govern

La candidata comarcal d'Esquerra per el Vallès Oriental, Violant Mascaró, ha dut a terme una conferència en el marc del cicle de xerrades que s’organitza al Casino de Caldes amb candidats comarcals a les eleccions al parlament de Catalunya. Després de presentar la seva trajectòria política i professional, Mascaró va explicar quines havien estat les aportacions més significatives d’Esquerra des del Govern de la Generalitat: va esmentar, per exemple, el salt qualitatiu que s’ha fet en la relació entre Generalitat i món local, multiplicant les ajudes per als municipis, o també els avenços en política social. Va destacar també el perquè calia que Esquerra fos forta a partir del 28; per continuar fent polítiques d’esquerres i independentistes i per evitar que el PP sigui l’àrbitre de la política catalana.

L'ofrena floral a la plaça Lluís Companys

Homenatge al president Companys

Una desena de militants i simpatitzants d’Esquerra s'han reunit el divendres 15 d'octubre a les 7 del matí, dia del 70è aniversari de l’afusellament del president Lluís Companys. A l’acte hi va participar també l’alcalde de Caldes, Jordi Solé, i alguns dels regidors municipals. L’homenatge va consistir en una ofrena floral a la rotonda que porta el seu nom.

Cartell promocional de la xerrada amb el conseller Huguet

El conseller Josep Huguet parla sobre el model productiu del país a l'Espai Can Rius

La xerrada amb conseller d'Innovació, Universitats i Empresa del 14 d'octubre posa fi a un seguit de conferències organitzades per la secció local d’ERC a Can Rius. En els diferents actes s’ha explicat i reivindicat la feina d’Esquerra des del Govern de Catalunya, donant quatre exemple d’aquesta feina: llei d’educació, llei d’acollida, avenç de l’independentisme i dret a decidir, i model productiu.