Caldes de Montbui

Totes les notícies

La militància d’ERC-Caldes aprova la llista electoral per a les properes municipals

Després de l’aprovació del cap de llista, Jordi Solé, votat per unanimitat entre la militància per intentar revalidar l’alcaldia; l’assamblea extraordinària del passat dimarts 15 de març es va decantar a favor de la següent llista proposada per la Comissió Electoral: LLISTA ELECTORAL 1. Jordi Solé i Ferrando 2. Pep Gaspar i Blancafort 3. Vicenç Personat i Pallarés 4. Montse Grau i Giner 5. Roser Guiteras i Lopez 6. Jaume Mauri i Sala 7. Isidre Pineda i Moncusí 8. Josep Ramon Marañés i Vidal 9. Sara Marcè i Adrian 10. Pilar Aznar i Lopez 11. Josep Gallart i Badia 12. David Fernandez i Boix 13. Joan Mayol i Gibert 14. Gemma Tort i Cortado 15. Josepa Forns i Pujol (independent) 16. Núria Corbera i Padró 17. Pere Anglès i Sabater SUPLENTS S1 David Miramanda i Martinez S2 Mª Carme Cortés i Villanueva S3 Jaume Baqué i Costa S4 Lluis Villanueva i Arasa S5 Valentina Peñato i Perez S6 Joan Moreno i Salas S7 Vicenç Roca i Serra S8 Xavi Madorell i Costa S9 Maria Laura Buxarrais i Navarro (independent) S10 Maria Àngels Serra i Ferrés

ERC-Caldes t’ofereix l’oportunitat de fer la teva proposta per al programa electoral

Per tal de fomentar la participació de la ciutadania de Caldes, la secció local d’Esquerra posa a disposició de tothom una bústia electrònica on fer-hi arribar propostes i suggeriments per al programa electoral. A través de la pàgina web de l’alcalde (www.jordi-sole.cat), hi trobareu el vincle per redactar la vostra proposta. Podeu accedir-hi directament a partir de l’enllaç www.jordi-sole.cat/proposa-ns A fi de potenciar les noves tecnologies i la Campanya 2.0, el passat 23 de febrer la secció local d’Esquerra va llançar un web personal d’en Jordi Solé on s’hi poden trobar notes d’opinió, d’actualitat municipal, fotografies o la trajectòria de l’alcalde de Caldes de Montbui. A més, a partir d’ara podeu trobar també el vídeo de pre-campanya titulat “Seguim Endavant” al mateix web de l’alcalde: www.jordi-sole.cat. Solé, que va ser elegit per unanimitat entre la militància per afrontar de nou les eleccions municipals, ja va anunciar el web a la conferència que va donar el passat 28 de gener a l’Espai Can Rius.  

Esquerra presenta al Parlament dues iniciatives per instar la construcció de l’institut escola “El Calderí”

El grup municipal d’Esquerra Republicana de Catalunya, a través del grup parlamentari d’ERC, ha presentat dimecres a la tarda al Parlament de Catalunya dues iniciatives parlamentàries per instar al Govern de la Generalitat a iniciar la construcció de l’institut-escola “El Calderí” immediatament després de que el projecte hagi quedat redactat i aprovat. Aquesta ha estat la resposta davant dels rumors, que en els últims dies han anat en increment, sobre una possible paralització dels projectes d’institut escola per part del Departament d’Ensenyament; i sobretot com a reacció davant de les declaracions d’aquest matí de la consellera d’Ensenyament en el sentit que els instituts escola que estiguin pendents d’una inversió per iniciar-se probablement quedaran en llista d’espera. Davant de les retallades en les construccions i substitucions de cargoleres anunciades per a aquest curs, el Grup Parlamentari d’Esquerra ha presentat una proposta de resolució en la que insta al Govern de la Generalitat a iniciar d’immediat la construcció del nou centre un cop redactat el projecte constructiu del nou institut escola de Caldes de Montbui. En aquests moments s’està treballant en aquesta redacció, i està previst que aquests treballs finalitzin al mes de maig. També s’ha presentat per escrit a la Mesa del Parlament una pregunta sobre la previsió actual del calendari del Departament per a la licitació, adjudicació i construcció del nou centre. Precisament, l’alcalde Jordi Solé i la regidora d’educació Montserrat Hernandez mantindran properament una trobada amb representants del Departament per tractar aquestes qüestions. Reclamant l'agilització del procés L'escola “El Calderí”, ubicada des de fa cinc cursos en mòduls prefabricats al barri Bugarai i adreçada a infants de primària, acollirà un cop s’hagi acabat el nou edifici, i segons les previsions fetes fins ara pel Departament, a alumnes de 3 a 16 anys, amb dues línies per curs i una capacitat per a 690 estudiants (450 a primària i 240 a secundària).

En acabar el parlament de l'alcalde, els assistents van ovacionar a l'alcalde amb sonors aplaudiments

Can Rius queda petit per la conferència de l'alcalde

L'alcalde de Caldes de Montbui, Jordi Solé, ha pronunciat la conferència titulada "La política en temps difícils" a l'Espai Can Rius. Malgrat el fred i la pluja, unes cent-vint personeses s'han desplaçat per assistir a la presentació pública de Solé com a futur candidat a les properes eleccions municipals.  En el seu discurs, Solé ha fet una diagnosi de les causes de l'apatia actual envers la política, com també ha defensat una gestió responsable dels lideratges polítics. Després de la intervenció, la secció local d'Esquerra ha passat un video de presentació de la candidatura de l'actual alcalde que pretèn ser el tret de sortida per intentar revalidar l'alcaldia.  

Jordi Solé, presentant-se davant dels mitjans com a candidat

Jordi Solé intentarà revalidar l’Alcaldia

L’alcalde de Caldes, Jordi Solé, ha estat presentat davant dels mitjans de comunicació com a candidat per Esquerra a les properes eleccions municipals. Així ho va determinar la secció local del partit al aprovar per unanimitat la candidatura de Solé a l’assamblea del passat dissabte. Entre les seves paraules, l’Alcalde ha destacat que es veu amb il•lusió, capacitat, amb experiència i el recolzament necessari per tornar a guanyar les eleccions municipals del mes de maig i seguir governant Caldes. Des de la secció local d’Esquerra es vol continuar el projecte iniciat fa quatre anys, el qual es considera que no pot quedar a mitges. Tal i com ha ressaltat Solé: “aquestes eleccions haurien de significar un punt i seguit per a Caldes; no un punt i a part”. “Sabem que no serà fàcil. Som optimistes però no anem amb un excés de confiança. Preveiem una cursa renyida i per tant som conscients que caldrà treballar molt per creuar primers la línia d’arribada”, ha afegit l’Alcalde. ERC Caldes considera que s’ha de fer valer l’obra de govern, l’experiència i l’estil de fer política que ha marcat els darrers quatre anys i les propostes de futur del grup. De cara a les properes eleccions, l’Alcalde ha comentat que perdrà credibilitat qui prometi moltes coses: “En moments complicats com els actuals, el que cal és gestió eficaç en el present per poder anar fent realitat de mica en mica el model de poble que proposem”. Acompanyat del cap de campanya, Isidre Pineda, la secció local ha presentat l’eslògan de precampanya “Seguim endavant”. D’altra banda, Solé ha recordat que ara fa quatre anys, quan va encapçalar per primera vegada una llista electoral, aportava novetat, frescor i canvi. Assegurant tenir les mateixes ganes que abans ha afegit: “Ara aporto un full de serveis. Una obra de govern que és fruit del treball col•lectiu, de la dedicació i del rigor. Una obra de govern que no s’havia vist en molt anys i que hauria de tenir continuïtat.