Caldes de Montbui

Notícia

ERC-Caldes t’ofereix l’oportunitat de fer la teva proposta per al programa electoral

Per tal de fomentar la participació de la ciutadania de Caldes, la secció local d’Esquerra posa a disposició de tothom una bústia electrònica on fer-hi arribar propostes i suggeriments per al programa electoral.

A través de la pàgina web de l’alcalde (www.jordi-sole.cat), hi trobareu el vincle per redactar la vostra proposta. Podeu accedir-hi directament a partir de l’enllaç www.jordi-sole.cat/proposa-ns

A fi de potenciar les noves tecnologies i la Campanya 2.0, el passat 23 de febrer la secció local d’Esquerra va llançar un web personal d’en Jordi Solé on s’hi poden trobar notes d’opinió, d’actualitat municipal, fotografies o la trajectòria de l’alcalde de Caldes de Montbui.

A més, a partir d’ara podeu trobar també el vídeo de pre-campanya titulat “Seguim Endavant” al mateix web de l’alcalde: www.jordi-sole.cat. Solé, que va ser elegit per unanimitat entre la militància per afrontar de nou les eleccions municipals, ja va anunciar el web a la conferència que va donar el passat 28 de gener a l’Espai Can Rius.