Caldes de Montbui

Notícia

La secció local d'Esquerra celebra l'acte central de campanya

Moment del parlament de l'alcalde, Jordi Solé.
Moment del parlament de l'alcalde, Jordi Solé.

El passat dissabte 14 de maig la secció local d’Esquerra a Caldes de Montbui va celebrar l’acte central de campanya. Ho va fer al Parc de Can Rius durant tota la tarda: des de les cinc, petits i grans van poder jugar als jocs creatius que portaven la companyia “Tombs Creatius”, a les 6 la Banda d'en Vinaixa va amenitzar la festa amb la seva música i posteriorment, a les 7, es va dur a terme l’acte polític. L’acte es va acabar amb una botifarrada popular on es van consumir fins a dues-centes botifarres. Malgrat la constant amenaça del mal temps, la pluja va respectar l’acte íntegrament.

En l’acte polític, que va obrir el cap de campanya, Isidre Pineda, l’alcalde i candidat a la reelecció, Jordi Solé, va fer una crida a la gent que dóna suport a la candidatura per aprofitar la darrera setmana de campanya a fi de convèncer als que encara estan indecisos. Solé va destacar la importància de treure un molt bon resultat el proper diumenge 22 de maig per impedir els pactes contra natura: “Guanyar no és governar”, destacà l’alcaldable, qui va remarcar que “aquesta vegada no volem tornar a sentir la cantarella de l’empat tècnic. Volem guanyar clarament i seguir liderant el municipi amb la mateix empenta que fins ara”. 

L’alcalde es va mostrar convençut de treure un bon resultat, “perquè els comentaris que ens arriben de la gent són positius i perquè ens ho mereixem”, però tanmateix va remarcar que “passi el que passi diumenge vinent, ens podem sentir molt orgullosos de la feina que hem fet”.