Caldes de Montbui

Notícia

Les Jornades Republicanes d’ERC a Caldes recullen propostes de la ciutadania per continuar transformant la vila

[El dimarts 22 de gener] es va celebrar la primera de les dues Jornades Republicanes organitzades per ERC de Caldes de Montbui, amb l’objectiu de debatre sobre el model de poble i recollir propostes de la ciutadania per incorporar-les al seu programa electoral de les properes eleccions municipals 2019.

Isidre Pineda, el candidat d’ERC a l’alcaldia, va donar la benvinguda i encoratjà als assistents -es a participar de les jornades i del projecte de transformació de la vila liderat per Esquerra Republicana.  L’alcaldable va destacar “l’exigència del repte que representa fer entre tots i totes un projecte guanyador, que continuï el camí i ens faci sentir encara més orgullosos de Caldes de Montbui»
Isidre Pineda: «Parlem de liderar un projecte polític apassionant que continuï el llegat d’en Jordi Solé»
La primera jornada es va dividir en dos grans blocs: el primer sobre l’espai públic i la sostenibilitat, i el segon sobre govern obert i la gestió dels serveis municipals.
Unes  50 persones van participar de les dinàmiques per identificar i prioritzar les principals necessitats de la vila i aportar noves idees. També es van posar a consideració dels veïns i veïnes diverses propostes d’actuació i de millora pel que fa als espais públics: L’ampliació del Parc de l’Estació soterrant l’aparcament actual i fent una gran porxada dedicada a activitats culturals, consensuar un nou Pi i Margall, el pas soterrat al cementiri, la reforma del carrer Bigues o una zona verda al carrer Buenos Aires.

La propera Jornada Republicana tindrà lloc el dimarts 5 de febrer, a les 19 h. a Can Rius. Es debatrà de forma participativa sobre promoció de la vila: turisme, cultura i comerç i sobre cohesió social. Aquestes jornades són obertes a qualsevol ciutadà -na de Caldes que hi vulgui assistir i participar-hi.
 
#Continuemelcamí