Calella

Notícia

Carles Ferrer i Costa, escollit nou president d'Esquerra Republicana de Catalunya de Calella


La nit del dilluns 25 de novembre es va reunir  l'assemblea de militants d'ERC Calella amb la finalitat de renovar el màxim òrgan de direcció local del partit.

La nova executiva escollida està encapçalada per en Carles Ferrer, el qual ha expressat el seu compromís per desenvolupar una feina d'equip encaminada a enfortir el projecte polític de canvi a la nostra ciutat.

L'equip liderat per Carles Ferrer està format per Ester Juanola, Esteve Sebastià, Òscar Ojer, Belén de Lózar, César Delgado i Cristina Gómez, a més de Xavier Ponsdomènech, com a portaveu de grup municipal, i Pau Pujol, representant del Jovent Republicà.

L'executiva sortint, encapçalada per l'Òscar Ojer, també ha donat compte de l'activitat feta al llarg dels darrers quatre anys a la ciutat.

Des d'ERC Calella seguim i seguirem treballant proposant projectes i propostes amb l'objectiu de millorar la igualtat d'oportunitats per a tothom, promoure una política participativa, el progrés i cohesió social i sempre des d'una actitud republicana i els seus valors inherents.