Calella

Notícia

El govern municipal elimina la plaça de tècnic de medi ambient de l'Ajuntament de Calella, amb el vot contrari d'Esquerra Republicana

En el ple ordinari celebrat ahir, dilluns 31 de juliol, un dels acords que es van sotmetre a consideració del ple va ser l'eliminació de la plaça de tècnic de medi ambient de l'Ajuntament de Calella. La proposta, impulsada pel govern municipal format pel PDeCat i el PSC, va ser aprovada, un fet insòlit i absolutament injustificat per part del govern, tenint en compte que aquesta plaça havia estat ja convocada per ser coberta via concurs oposició lliure. Les bases de la convocatòria es van publicar en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona el passat 8 de febrer, i la Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya el 17 de febrer. Després de suspendre la convocatòria, ara la plaça s'ha eliminat.

Des del nostre grup vam mostrar-nos absolutament contraris, atès que en cap cas la justificació per part del govern és satisfactòria (destinar els diners d'aquesta plaça a altres perfils professionals: un administratiu i reforçar una plaça de conserge), i demostra improvisació i manca de planificació per part del govern municipal, un fet que lamentem. Aquest fet és una clara demostració d'intencions per part del govern sociovergent a la nostra ciutat. 

En els darrers plenaris s'han portat a aprovació diferents modificacions de la plantilla de personal de l'Ajuntament, modificacions sobtades que demostren que el govern actual actua sense un rumb clar. S'evidencia, d'altra banda, que tampoc es planteja fer una revisió exhaustiva i completa de les necessitats dels llocs de treball de l'ajuntament, fet que pot provocar desjaustos importants i, alhora, un exercici necessari, aquesta revisió global, per optimitzar els recursos econòmics, i l'eficiència i eficàcia, i la motivació, de l'estructura de treballadors i treballadores de l'Ajuntament.