Calella

Notícia

Cristina Gómez anuncia que no optarà a la reelecció com a cap de llista d'ERC Calella a les municipals del maig del 2019

L’actual portaveu del grup municipal, Cristina Gómez, va comunicar ahir a la nit als seus companys i companyes de militància local que no optarà a la reelecció com a cap de llista a les eleccions municipals del mes de maig de l’any vinent.

“Ha estat una etapa absolutament satisfactòria, en la qual he sentit una gran responsabilitat, però que també ha implicat un gran compromís personal, i després de 8 anys sento que és el moment de fer un pas al costat”, va explicar ahir Cristina Gómez.

La portaveu ha explicat que haurà estat dos mandats a l’oposició, la posició menys agraïda des del punt de vista d’haver pogut fer realitat de forma efectiva els projectes i actuacions de ciutat que des d’Esquerra Republicana entenem que són els millors per a Calella. No obstant això, l’actual portaveu del grup municipal manifesta que ha intentat sempre defensar amb la màxima fidelitat i lleialtat l’encàrrec dels ciutadans i ciutadanes que els han fet confiança i costat al llarg d’aquest temps. I que així ho continuarà fent fins el darrer dia de l’actual mandat. “El meu compromís es manté intacte fins el darrer dia d’aquest mandat”, confirma Cristina Gómez.

Cristina Gómez subratlla que el projecte polític d’Esquerra Republicana a Calella és un projecte d’equip i creu que així ha de continuar essent. En aquest sentit, agraeix la confiança i el suport que li han ofert i el treball conjunt que ha pogut fer amb tots els companys del grup municipal i d’executiva local, així com a d’altres persones que a títol individual sempre ha sentit al seu costat al llarg d’aquesta etapa.

“Estic convençuda que el projecte d’Esquerra Republicana és honest i que les persones que treballem per Calella sota aquestes sigles ho fem només perquè ens sentim amb les ganes de treballar per la gent, per transformar la nostra ciutat, treballar per tenir millors serveis públics, millors espais públics i, sobretot, perquè tothom qui viu a Calella tingui les mateixes oportunitats. I tot això sense esperar res a canvi, més enllà de la satisfacció per fer una ciutat millor”, assenyala la portaveu. “Totes les propostes que hem defensat i defensem van encaminades a transformar, ja que no compartim un model de ciutat aparador que no deixa pòsit a la ciutat ni al conjunt de calellencs i calellenques”, afegeix Gómez.

D’altra banda, està convençuda que el lideratge d’un ajuntament com el de Calella s’ha d’exercir des de la generositat, des del reconeixement de les diferències entre les opcions polítiques i, en aquest sentit, creu que hi ha molt camí per millorar la situació actual, en què sovint la discrepància és menystinguda. “Estic convençuda que estem preparats per governar i per fer-ho exercint un lideratge amable amb el conjunt de la ciutadania, lluny del amb mi o contra mi”, assegura.

Finalment, anunciem que dilluns vinent, 11 de juny, la militància d’ERC Calella està convocada per escollir la persona que encapçalarà la llista, en assemblea local. Una vegada feta l’elecció, es donaran els detalls pertinents.


Calella, 7 de juny de 2018