Calella

Notícia

Iolanda Matas, cap de llista per ERC Calella a les properes eleccions municipals, reivindica la unitat d'acció i el respecte a les diferències per construir la Catalunya lliure i Republicana

Matas va intervenir en l'acte institucional de la Diada ahir, dia 11 de setembre, en representació de la secció local d'ERC Calella.

En el seu parlament va recordar el sentit de la celebració del dia 11 de setembre «si recordem les derrotes és per no defallir. És per continuar lluitant. És per defensar injustícies i abusos. És per tornar a aixecar-nos quan caiguem».

Alhora, va reivindicar l'horitzó compartit entre les diferents opcions polítiques que hauria de prevaldre sobre les diferències també existents. Va demanar treball conjunt sense condicions imposades: «hem demostrat que junts som més forts».

En el parlament va recordar a les persones preses i exiliades; va recordar la força de l'1 d'octubre i va remarcar una de les frases del vicepresident Junqueras: « som el fruit de moltes derrotes, però la llavor de totes les victòries».

Podeu consultar el parlament sencer a:
http://locals.esquerra.cat/calella/document/8523 

Per altra banda, una important representació de la secció local va participar als actes previstos a la ciutat (Marxa de Torxes i acte institucional) i a la manifestació de la Diada a Barcelona