Calella

Notícia

ERC Calella lamenta que s’hagi constituït una Taula de Comerç a la ciutat sense que s’hagi informat ni convidat els grups de l’oposició a participar-hi

Les problemàtiques globals de ciutat exigeixen no excloure ningú de les taules de treball
 
Des del grup municipal d’ERC Calella lamentem haver conegut la notícia sobre la creació de la 1a taula de comerç a través de les xarxes socials, per una piulada feta per la mateixa alcaldessa.
 
Des d’ERC creiem que aquesta és una mostra evident que el govern no afronta amb sinceritat els reptes de ciutat, ja que entenem que la millora del comerç i les estratègies necessàries per avançar són, des del nostre punt de vista, un tema de ciutat que no es pot treballar d’esquenes a ningú. Malauradament, veiem que el govern municipal i la mateixa alcaldessa tenen una consideració diferent, fet que lamentem.
 
No podem considerar, per tant, que aquest govern treballi comptant amb tothom, aquest d’ahir és un exemple més de la forma de governar que s’ha consumit a Calella al llarg d’aquests darrers 8 anys.
 
Des d’ERC mostrem la nostra predisposició a seure i parlar de les polítiques de comerç local i de proximitat en tot moment, com sempre hem fet.