Calella

Notícia

ERC Calella presenta una llista cremallera, oberta a la ciutadania i amb voluntat de canvi per la ciutat

Sota l’eslògan #SomElCanvi  la candidatura d’Esquerra Republicana per Calella presenta una llista cremallera, que alterna home –dona, i que està “formada per un equip transversal que vol mirar el futur amb optimisme fent una clara aposta per construir una ciutat al servei de les persones”, tal com afirma el mateix alcaldable, Xavier Ponsdomènech. 

La llista electoral definitiva està formada, en aquest ordre, per Xavier Ponsdomènech, Pilar Rocafort, Carles Ferrer, Míriam Sellés, Josep Barri, Roser Casanovas, Jordi Sitjà, Mercè Montserrat, Àngel Badalló, Olga Cornellà, Francesc Clarà, Ester Juanola, Pau Pujol, Juliana Montilla, Belén de Lózar, Esteve Sebastià i, finalment, Cristina Gómez, qui ha estat portaveu del grup des del 2011 i ha remarcat que “És un orgull immens passar el testimoni a en Xavier. Sé que treballarà de forma sincera i honesta, dialogant”.

Així mateix, els membres suplents seran Josep Basart, Carme Campà, Miquel Pérez, Crisitna Picó, Òscar Ojer, Teresa Llamas, Francesc Subirana, Jordina Ferrer, Marta Tubert i Xavier Casillanis.

El projecte republicà, que pretenen oferir el canvi real que Calella necessita, vol promoure iniciatives innovadores, amb un projecte global de ciutat i incentivar la cultura democràtica, amb criteris clars de transparència i participació.