Cambrils

Notícia

Text cedit per Revista Cambrils

Camí Mendoza i Mercè serà la candidata d’Esquerra Republicana de Catalunya a l’alcaldia de Cambrils a les eleccions municipals del proper any 2015. En la darrera assemblea de militants va ser elegida per aclamació dels assistents. Així doncs, per primera vegada ERC Cambrils presenta una dona com a cap de llista i candidata a l’alcaldia.

Camí Mendoza és nascuda a Cambrils i, des de sempre, ha tingut una gran implicació en el món associatiu de la vila. Vinculada al món de l’esport, actualment es presidenta nacional del Comitè Tècnic de Patinatge Artístic de la Federació Catalana de Patinatge, federació capdavantera en treballar a favor del reconeixement de les seleccions esportives Catalanes i implicada en el procés de creació d’un nou país. Mendoza ha estat coordinadora de l'Assemblea Territorial de Cambrils de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC).


"Des d’ERC volem situar la població de Cambrils al lloc que es mereix"

Com a candidata a l’alcaldia, l’objectiu principal és recuperar la representació municipal d’ERC a l’Ajuntament de Cambrils. Segons el comunicat d'ERC, "omple d’esperança la victòria històrica a Cambrils de la formació republicana de la qual Camí Mendoza va ser integrant de la candidatura a les eleccions europees d'aquest diumenge".
La candidata d'ERC es planteja aconseguir una ciutat de tots, amb transparència i més propera al ciutadà, "una ciutat en la qual l’Ajuntament millori la gestió fent-la mes àgil i amb més professionalitat", en aquest sentit, aprofitant la seva pròpia experiència personal. El comunicat acaba dient que "des d’ERC volem situar la població de Cambrils al lloc que es mereix".