Cambrils

Notícia

Avui s’ha presentat l’acord entre ERC Cambrils i AVANCEM Cambrils per concórrer junts a les eleccions municipals el proper 24 de maig

Avancem pel Bon Camí
Avancem pel Bon Camí

Camí Mendoza, alcaldable d’ERC Cambrils a les pròximes eleccions municipals, Marc Falseto, president de l’agrupació municipal d’Esquerra i Anna Pelaez, presidenta de l’agrupació municipal Avancem a Cambrils han comparegut aquesta tarda a la seu d’Esquerra per explicar l’acord entre les dues formacions per les eleccions municipals de Cambrils.

 

Aquest acord suposa la ratificació en l’àmbit local de l’acord marc que mantenen Esquerra Republicana i el Moviment Avancem, escissió dels sobiranistes del PSC liderada per Joan Ignasi Elena.  

 

Marc Falseto ha manifestat que “un dels objectius d’ERC Cambrils era treballar amb altres forces polítiques d'esquerres de la ciutat per tal de trobar consensos i fer oposició a la política que ha portat a terme, aquests quatre anys, l'actual equip de govern”.

 

Des de fa dos anys que les dues formacions municipals treballen per formalitzar el pacte però tal com diu el president d’ERC Cambrils “més que un pacte ens ha sortit un projecte. Ens hem posat a prova i hem treballat conjuntament en un programa. Hem posat en comú les solucions i les prioritats” 

 

Per acabar la seva intervenció ha fet referència a la pluralitat de les persones del municipi “perquè ni som tots iguals ni volem tots el mateix, però en l'essencial pensem similar, així que ens posem d'acord, tirem endavant i avancem Pel Bon Camí”.

 

Per la seva banda, Anna Pelaez, presidenta d’Avancem ha destacat la importància de l’acord pels socialistes sobiranistes de Cambrils perquè “Avancem va organitzar-se com a moviment polític per treballar per la unitat d’acció de l’esquerra a Catalunya. Unitat des de la diversitat, per sumar i no per dividir”. És per això que des d’Avancem creuen en la complementarietat que aporta aquesta suma d’esforços, i que “serem capaços de visualitzar-nos com l’alternativa d’esquerres enfront de la desigualtat que ha portat la gestió de l’actual govern municipal”.

 

Anna Pelaez ha acabat la seva intervenció agraint a ERC Cambrils i a la seva alcaldable, Camí Mendoza perquè “ens han convençut per formar part d’aquesta candidatura honesta, treballadora i compromesa i estem convençuts que amb el seu lideratge encetem una etapa en la qual ERC, Cambrils i Catalunya, estan cridades a fer grans coses. I nosaltres amb ells.”

 

 

Per finalitzar l’acte, Camí Mendoza ha recordat que es pot seguir l’evolució de la proposta d’Esquerra a la seva pàgina web: www.pelboncami.cat i a les xarxes socials.