Camp de Tarragona

Notícia

Prop d'un centenar de persones s’han concentrat a Mas d’Enric per commemorar el segon aniversari de la celebració del referèndum

L’acte convocat per la Federació Regional del Camp de Tarragona ha aplegat els principals representants d’Esquerra i s’ha fet la lectura d’un text reivindicatiu i també d’unes paraules de la Carme Forcadell adreçades a tots els presents.
Els dos candidats del Camp de Tarragona al Senat, Laura Castel i Josep Rufà, i també la número dos de la llista al Congrés dels Diputats, Norma Pujol, han adreçat unes paraules als mitjans de comunicació presents en les que han recordat que “l’1 d’octubre ja no és només la causa de la República sinó també, cada cop més, la causa de la democràcia i la llibertat. A les portes de la sentència del judici a 9 nou líders polítics que porten casi 2 anys tancats injustament a la presó, i amb diversos alcaldes i representants del món local en processos judicials, exigim de nou una resposta política, que permeti a la ciutadania expressar la seva voluntat i sigui escoltada”.
L’acte ha servit per reivindicar de nou “el dret a l’autodeterminació, el dret a treballar pacíficament per esdevenir República Catalana, lliure, neta i justa, que treballi per garantir la igualtat d’oportunitats entre tota la ciutadania catalana. Davant l’intent reiterat per part de l’Estat Espanyol de vincular l’independentisme amb el terrorisme, seguirem mobilitzant-nos, per reclamar el dret a decidir i la llibertat”.