Camp de Tarragona

Notícia

Agenda d'actes de la Diada del Camp de Tarragona

Cartell 11 de setembre
Cartell 11 de setembre
Agenda de la setmana de l'11 de setembre - Diada de Catalunya

 
BORGES DEL CAMP – Festa Major del 3 a l’11 de setembre. Més informació a 
http://www.lesborgesdelcamp.cat/fitxers/festes/fm/programes/progfm2016.pdf
 

Dijous 8 de setembre
 

REUS - Dijous 8  de setembre a les 12h al Teatre Bartrina ACTE CENTRAL  de la Diada Nacional al Camp de Tarragona, organitzada per la Delegació del Govern de la Generalitat de Catalunya a Tarragona. Conferència de la presidenta del Parlament, Carme Forcadell. Accés lliure.
 
BARCELONA a les 19h al Palau de la Generalitat. ENTREGA de la medalla d'or de la Generalitat a Muriel Casals, a títol pòstum.
 


Divendres 9 de setembre
 
MONTBLANC - Divendres 9 de setembre. FESTA MAJOR. Visita del president de la Generalitat, Carles Puigdemont.
10:30h rebuda a l'Ajuntament de Montblanc a les 11h Ofici Solemne. Tot seguit ballada del seguici a la plaça Major.
15h Dinar oficial a l'antiga Església de Sant Francesc. Més informació a www.montblanc.cat
 

VILA-SECA – Divendres 9 de setembre a les 13h Conseller d’Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, visita l'Ajuntament de Vila-seca.
 
ALCOVER – Divendres 9 de setembre a les 20h a Ca Cosme, TAULA RODONA CAP A LA INDEPENDÈNCIA, amb Ferran Civit, diputat de JxSí i president d’ERC Camp de Tarragona, amb la participación d’altres representants de partits polítics i entitats.
 
BOTARELL – Divendres 9 de setembre a les 20h a la sala polivalent, XERRADA reivindicant Lo Carrasclet i 21:30h Acte de l’ACN de Botarell.
 
 
  
Dissabte 10 de setembre

VALLS - A les 20h a la plaça del Blat COMEMORACIÓ DE LA Diada i actuació Castellera.


PUIGPELAT - A les 22:30h OFRENA floral al Pi de Puigpelat i BAIXADA DE TORXES.GARIDELLS - A les 19h inauguració de les obres del casal municipal. Coca i cava per tothom
,19:45h exhibició de ball a càrrec de l'escola de dansa Montserrat  i a les 20:30h pa amb tomàquet popular.
MONT-ROIG DEL CAMP - Dissabte 10 de setembre a les 20h a la plaça Joan Miró, MARXA DE TORXES.


LA SELVA DEL CAMP -  A les 22h a la plaça de les Pletes -  MARXA DE TORXES.


RIUDOMS – A les 23:00h al Parc de Sant Antoni MARXA DE TORXES.


BORGES DEL CAMP - A les 23:30h ACTE institucional a la plaça de Sant Antoni i a les  23:30h a la plaça de l'Església ACTE institucional.


L’ALEIXAR – SOPAR a la plaça de la Vila. 


VINYOLS I ELS ARCS – Marató, xerrades i sopar a la fresca. Més informació a http://maratovinyols.cat/
 
 


ALTAFULLA – A les 23:30h a l’Avinguda Marquès de Tamarit, OMPLIM d’Estelades.
 
TARRAGONA – Dissabte 10 de setembre a les 22 h al Passeig de les Palmeres. SOPAR DE GERMANOR I MARXA DE TORXES (a les 23:30h) fins el Monument de Rafael de Casanovas on es farà l’ofrena. Preu: 8 €, cal reservar a sergia.n@tinet.org
 
Diumenge 11 de setembre, Diada de Catalunya
 

CAPÇANES - Diumenge 11 de setembre a les 11h ACTE INSTITUCIONAL de l'11 de setembre a l'Ajuntament de Capçanes. Amb la presència del director dels Serveis Territorial de Treball, Afers Socials i Famílies, Francesc Tarragona.
 


BOTARELL – A les 11:30h a la Plaça de l’Església acte institucional OFRENA.


RIUDECOLS – A les 8 h caminada i penjada de l’estelada al Puig Voltar i esmorzar popular a la plaça del casal.


VANDELLÒS-HOSPITALET DE L’INFANT Actes institucional d’hissada de senyera a  Vandellòs a la plaça Drs Gil-Vernet a les 10h. Masboquera a les 11h, Masriudoms a les 11:30h i Hospitalet a les 12h a c. Jaume Castellví OFRENA floral i cant dels segadors.


ALMOSTER -  A les 10h a l’Ajuntament Acte institucional. 


ALFORJA - Concentració a 2/4 de 12 davant del Ajuntament per anar en comitiva fins a la plaça de la Riba on es farà l'ofrena floral, parlaments i una petita cantada de la Coral Floc.


CAMBRILS – A les 12 hores al Parc del Pescador ACTE institucional amb la presència de l’Ernest Benach.


REUS – Diumenge 11 de setembre a les 9h OFRENA al cementiri per retre homenatge a qui va morir lluitant per les llibertats. S’acostaran també a fer un homenatge a la tomba de l’Heribert Barrera. Posteriorment, a les 10h OFRENA a plaça Baluard.


 


PALLARESOS – Diumenge 11 de setembre  a les 10:30h cercavila del seguici i a les 11h OFRENA A la plaça RAFAEL DE CASANOVA, situada a l’avinguda Parlament amb Països Catalans.


TARRAGONA – Diumenge 11 de setembre a les 10h OFRENA FLORAL oficial de l’Ajuntament de Tarragona al Monument Rafael de Casanovas.


TARRAGONA – Diumenge 11 de setembre a les 11:30h als Jardins del Camp de Mart OFRENA A SALVADOR ALLENDE.
 
 
 
TARRAGONA – A les 17:14 h Manifestació de l’11 de setembre a la Rambla de Tarragona A PUNT, ENDAVANT REPÚBLICA CATALANA. 
Si encara no t’has inscrit pots fer-ho a https://apunt.assemblea.cat/cat/inscripcions
 
FAREM DIFUSIÓ PER LES XARXES. Us demano, si us plau, que em passeu per whapshap 687460313 (Xavi Zaragoza) imatges de la manifestació per poder anar fent difusió per les xarxes. Moltes gràcies.
 
 
 
INFORMACIÓ DE LA PROPERA SETMANA
 
BISBAL DEL PENEDÈS - Dijous 15 de setembre a les  11:30h el conseller Baiget inaugura el polígon les Planes de La Bisbal de Penedès
 
TARRAGONA - A les 19h Acte de lliurament dels Premis de Internacionalització de la Cambra de Comerç de Tarragona. Assistei el President de la Generalitat de de Catalunya, Carles Puigdemont.
 
VALLS – Divendres 16 de setembre a les 10h el Conseller d’Empresa i Coneixament, Jordi Baiget, visites per Valls.
 
CAMBRILS – Divendres 16 de setembre, a les 12 hores, visita del Vicepresident, Oriol Junqueras, a l'Ajuntament de Cambrils. 
 
TARRAGONA – A les 16h el Vicepresident de la Generalitat, Oriol Junqueras, visita al Port de Tarragona i a les 19h assistirà a l’acte del Col·legi d'Enginyers Tècnics Industrials a la TAP.
 
 
 
Si voleu informar de diferents actes als vostres territoris podeu enviar-ho a xzaragoza@esquerra.cat o per whapshap al 687 460 313. Moltes gràcies.


 
Mots clau
: 11 de setembre Diada