Camp de Tarragona

Notícia

L'eurodiputat d'ERC, Josep-Maria Terricabras: ‘'Cal potenciar el transport que afecta la riquesa, amb el Corredor del Mediterrani, el Port de Tarragona i les línies ferroviàries’

L'eurodiputat d'ERC, Josep-Maria Terricabras, acompanyat del diputat Jordi Salvador i el senador Josep Rufà.
L'eurodiputat d'ERC, Josep-Maria Terricabras, acompanyat del diputat Jordi Salvador i el senador Josep Rufà.

L'Eurodiputat d'Esquerra Republicana Josep-Maria Terricabras ha destacat que en el Camp de Tarragona que 'cal potenciar el transport que afecta la riquesa, al benestar i a les oportunitats, a través del Corredor del Mediterrani, del Port de Tarragona i de les línies ferroviàries que fins al moment han estat un desastre'. Terricabras ha manifestat que ' és el moment per fer-ho, ja que el Corredor del Mediterrani, fins i tot, ha estat acceptat per l'estat espanyol i per la Unió Europeu, així que serà garantia per dur-ho a terme'.

 

El republicà Terricabras ha anunciat que a finals de mes, Esquerra ha organitzat una expedició al Parlament Europeu amb representants del comitè d'empresa d'Adif al Camp de Tarragona per poder tractar la problemàtica del transport del Camp de Tarragona, fer seguiment del Corredor del Mediterrani i sobretot de la xarxa ferroviària amb la Direcció General de la Unió Europea d'Infraestructures i de Transport. 

 

En aquesta presentació amb els mitjans, l'eurodiputat Terricabras ha remarcat que durant aquest any s'han treballat diversos temes d'interès del territori com és el Projecte Castor, del Pla Hidrològic de l'Ebre o la problemàtica del caragol poma. Durant la roda de premsa l'han acompanyat el diputat d'ERC al Congrés, Jordi Salvador i el senador republicà, Josep Rufà. Salvador ha reclamat que cal fer una gran aposta per les infraestructures per potenciar la indústria del territori. El senador d'ERC, Rufà ha apuntat que és moment de defensar el Camp de Tarragona fent un front comú, com s'ha vist avui a Vila-seca.