Camp de Tarragona

Notícia

ERC Roda de Berà organitza una trobada amb el diputat Eduardo Reyes i el senador Josep Rufà

Reyes i Rufà a l'acte de Roda de Berà
Reyes i Rufà a l'acte de Roda de Berà
ERC Roda de Berà va organitzar ahir un  vermut popular de  precampanya pel "SÍ" al Referèndum de l'1 d'octubre. L'acte realitzat aquest diumenge 18 de juny començà amb una passejada del diputat Eduardo Reyes i alguns militants per la Urbanització del Roc Sant Gaietà, establint conversa amb diversos ciutadans per tal de copsar-ne l'opinió sobre el procés. Després de realitzar una breu visita al Museu de la Ràdio "Protagonistas" Luis del Olmo i l'Espai Jvjol, i ja de retorn a la Plaça de la Sardana, al nucli urbà de Roda de Berà, Llorenç Miró, President de la Secció Local d'ERC a Roda de Berà, va donar la benvinguda als presents tot agraint-ne la seva presència, així com la del diputat Eduardo Reyes com la del senador Josep Rufà, que tampoc va voler perdre l'oportunitat de tornar a Roda de Berà. Després dels parlaments, Anna Cortadella i Marina Giner varen fer lectura el Manifest dels Sindicalistes per la Independència, manifest de suport al procés al qual també s'hi han adherit molts càrrecs electes i personalitats.
Tot seguit, un col·loqui dels convidats amb els presents per tal de donar informació i desvetllar dubtes mentre es feia un vermut i pica-pica. Ja per tancar l'activitat, un grup de simpatitzants i militants varen realitzar un dinar de germanor acompanyats d'Eduardo Reyes.
Tot plegat un senzill i agradable acte de suport a la campanya pel "SI" al Referèndum que se celebrarà el pròxim 1 d'octubre.
 
Mots clau
: Referèndum Roda