Camp de Tarragona

Notícia

Noemí Llauradó és escollida candidata republicana per a Reus al 2019

Noemí Llauradó és escollida candidata per Reus al 2010
Noemí Llauradó és escollida candidata per Reus al 2010
Noemí Llauradó ha estat escollida en una assemblea de la secció local d'ERC i recolzada de manera unànime per la militància i l’entorn de la formació republicana reunida a la sala de l'antic Hospital Sant Joan.
 
Per primera vegada l'assemblea també era oberta a les persones amigues i simpatitzants, moltes d'elles més implicades amb el partit arrel de la gestió municipal i de qüestions nacionals dels últims temps. Totes i tots han escoltat les primeres paraules de Llauradó com a única candidata que ha presentat els avals corresponents segons el reglament del partit, tot i que no li calia en ser la candidata proposada per l'Executiva Local de la ciutat.
 
La reusenca Noemí Llauradó ha afirmat que “hem de consolidar el creixement electoral q vam tenir el 21D i esdevenir la 1a força d'esquerres a Reus”. La republicana ha manifestat que “defensarem el vot independentista, d'esquerres i republicà i volem aconseguir frenar que C's obtingui l'alcaldia o que altres forces tinguin la temptació de pactar-hi. Ara més que mai, cal una Alcaldia republicana i d'esquerres a la ciutat”.
Llauradó ha tingut una trajectòria molt positiva des que ara fa 4 anys fou triada cap de llista. La recuperació de grup municipal republicà, l'entrada al govern on actualment és Regidora de Salut, presidenta de l'Hospital Universitari Sant Joan, segona tinenta l'alcalde i, des del 21 de desembre, diputada del Parlament de Catalunya.
 
La trobada també ha tingut altres punts importants pel funcionament intern del partit, com la presentació pública i aprovació dels comptes anuals, lla comissió electoral pel 2019 o l'informe de presidència de la Secció Local, realitzat per la seva presidenta Ester Alberich, també tots els punts provats per unanimitat.
 
L'assemblea l'ha finalitzat amb les paraules d'Eduard López, Vicesecretari General d'Acció Política, que ha volgut destacar Reus com una prioritat on cal seguir treballant per la República i s'ha mostrat molt satisfet del clima positiu i del treball realitzat per la secció local, segur que la coherència i l'esforç es veuran reflectits els propers anys a la ciutat.
 
Mots clau
: Municipals 2019 Reus