Camp de Tarragona

Notícia

1a Trobada Municipalista del Tarragonès a El Catllar

  • Jornada de treball a la 1a Trobada Municipalista del Tarragonès
  • Primera Trobada Municipalista del Tarragonès
El passat 5 de maig s’ha dut a terme la 1ra Trobada Municipalista del Tarragonès de 9 a 14 hores al Centre Cultural del Catllar. Al voltant d’un centenars de persones s’han reunit amb l’objectiu de treballar diferents continguts i estratègies, tot teixim complicitats i sinergies personals i col·lectives.
 
La jornada de treball va ser un espai útil en què es van tractar diferents temàtiques simultànies, sobre: campanya electoral; comunicació política; feminització de llistes i estructures de partit; com relacionar-se amb el teixit associatiu local; promoció econòmica; gestió de residus (el porta a porta); pressupostos participatius; nova ciutadania; el jovent; fer un programa participat; transparència; mobilització, entre d’altres.
 
Els companyes i companys de reconeguda vàlua i experiència que van participar van ser Ernest Benach, Mireia Mata, Marc Sanglas, Eli Forés, Núria Gavarró, Aurora Carbonell, Eduard Rovira, Josep Maria De Magrinyà, Anna Esteban, Virgína Martínez, Xavier Bailach, Núria Camps, Francesc Osan, Saül Garreta, Josep Baragalló, Adam Tomàs, Josep Forasté, Aina Rovira que van voler compartir, i aprendre, coneixements i experiències.  
A més, hi va haver una taula per a què es pugués escriure cartes als presos i preses polítiques i a les persones exiliades que des de la Comarcal del Tarragonès les enviaran. També es va posar una guardiola per a recollir donatius per a la caixa de solidaritat.