Camp de Tarragona

Notícia

Rufián, Baños, Bel i col·lectius com els bombers o els àvis i àvies de Reus participaran al Concert per la Llibertat del Camp de Tarragona

Cartell de ponents del concert per la llibertat del Camp de Tarragona
Cartell de ponents del concert per la llibertat del Camp de Tarragona
També, hi seran els familiars de presos i exiliats com el marit de l'expresidenta del Parlament, Bernat Pegueroles o la parell de la consellera exiliada Meritxell Serret, Ferran Civit


El concert per la Llibertat del Camp de Tarragona acollirà el pròxim dissabte 26 de maig a partir de les 19:30h al Parc de Sant Jordi de Reus (plaça Anton Borrell) diferents persones que intervindran entre les actuacions musicals. El concert solidari serà per recollir fons per l'Associació Catalana de Drets Civils. 


Entremig de les actuacions musicals, hi haurà diferents representants d'entitats i personalitats que intervindran amb parlaments reivindicatius a la jornada festiva. Participaran Antonio Baños (Súmate),  Gabriel Rufián (Esquerra), Germà Bel, Arantxa Urieta (ANC), Ignasi Termes (Òmnium Cultura), membres de l'Associació Catalana pels Drets Civils, Ferran Civit (parella de Meritxell Serret) i  Bernat Pegueroles (marit de l'expresidenta del Parlament Carme Forcadell). 
També, intervindrà la comunicadora i reusenca Montse Llussà, l'escriptor Màrius Serra i l'abogada i periodista, Bea Talegón. A més, hi haurà parlaments de diferents persones que han estat represaliades, representants d'Ajuntaments del territori o persones han hagut d'anar als jutjat per les seves idees com el mecànic reusenc Jordi Perelló, la mestra Olga Ricomà o Sergi Albarrán, ferit a l'1 d'octubre. També, s'aprofitarà per fer homenatge a col·lectius que han estat represaliats com els bombers de Reus o el avis i àvies de Reus. L'acte serà presentat pels periodistes Sílvia Sagalà i David Fernàndez.

Recordem que els grups que participaran seran Fenya Rai, Joan Reig i Refugi, Kandi Álvarez & Joan Ramos, Txell Sota, Quim Vila, Xavi Ciurans (Gertrudis), Ivette Nadal, Teo Díaz (Números Rojos), Montse Castellà, Joan Rovira, Sílvia Comes, La Folie, Èric Vinaixa, Ovella Xao, La Soul Machine, Cultrum, Cat Rock i Dj Pantoja. A les 18 hores, començarà el concert per la llibertat amb tres grups que participen al MusiCamp: La Canya del Metall, Impaktats i La Tortuga que nunca tuve. El guanyador del concurs participarà a l'Acampada Jove d'enguany. A part, també hi haurà paradetes d'entitats i de productes de la terra.