Camp de Tarragona

Notícia

Maria Grau encapçalarà la llista d’ERC Els Pallaresos a les eleccions municipals del 2019

Maria Grau encapçalarà la llista d'ERC Els Pallaresos
Maria Grau encapçalarà la llista d'ERC Els Pallaresos
L’assemblea local del partit ha escollit aquest dijous per unanimitat que Grau concurreixi com a alcaldable d’ERC després d’haver entrat com a regidora el maig del 2017, on ocupa les regidories de: Cultura, Patrimoni, Turisme, Participació Ciutadana i Gent Gran, després d’agafar el relleu de Miquel A. Granero.

Maria Grau s’ha mostrat satisfeta i encoratjada amb el suport de la militància i afirma que “és una gran responsabilitat assumir aquest projecte però amb molta il·lusió i fermesa per poder aconseguir els objectius marcats durant aquesta legislatura i poder portar-los a terme en un futur.” Per Grau “l’Ajuntament ha de posar els seus fonaments en el republicanisme i els seus valors d'honestedat, bon govern, transparència, mà estesa i confiança vers els veïns i veïnes. Des d'ERC treballarem per aconseguir un ajuntament pensat per tothom, restem oberts a parlar en tothom qui vulgui contribuir en el projecte dels valors republicans i demòcrates, tothom que hi vulgui sumar hi serà benvingut.”

CV Maria Grau i Alasà

Tarragona. 24 d’abril de 1988

Ha cursat estudis de màrqueting i comunicació digital, així com estudiant de geografia i història per la UNED.
Milita a Esquerra Republicana de Catalunya des de l’any 2008, assumint diferents responsabilitats: secretària de finances de la local dels Pallaresos i secretària de finances de la comarcal del Tarragonès.

Ha treballat en el món del comerç en la botiga familiar. Directora i responsable de l’empresa 28 Graus Digital especialitzada en comunicació digital, màrqueting i publicitat.

Ha estat sempre molt vinculada al teixit associatiu, ha estat membre de la Colla Diables Voramar i Víbria de Tarragona, Colla Xiquets del Serrallo, Gegants del Serrallo, Gremi de Marejants de Tarragona, Congregació de Senyores de la Mare de Déu de la Soledat de Tarragona, Hermandad de Nuestro Padre Jesús de las Penas y Nuestra Senyora del Consuelo del Vendrell. Vinculada al món de l’esport on ha estat entrenadora de bàsquet en diferents clubs del Camp de Tarragona: Tarragona, El Morell, etc.
Dins la Setmana Santa de Tarragona, s’encarrega de la edició i maquetació de la revista de la Reial i Venerable Confraria de la Puríssima Sang de Nostre Senyor Jesucrist. És sòcia d’Òmnium Cultural del Tarragonès.
 
Mots clau
: municipals 2019